Ebru Şahin kaç yaşında ve nereli? İstanbullu Gelin'in Burcu'su gündemde

Ebru Şahin kaç yaşında ve nereli? İstanbullu Gelin'in Burcu'su gündemde

Önce İstanbullu Gelin dizisinde Burcu karakteriyle, daha sonra Hercai dizisinde Reyyan karakteriyle izleyicilerin gönlünü fetheden Ebru Şahin, yeni bir projeye hazırlanıyor. Görünüşü oldukça değişen Şahin, takipçilerini şaşırtıyor.

İstanbullu Gelin ve Hercai dizileriyle ekranların sevilen yüzlerinden biri haline gelen Ebru Şahin, yeni projeye hazırlanırken değişen görüntüsü ile dikkat çekiyor.

İsmail Hacıoğlu ile sinema filminde rol alacak olan Şahin, hazırlıklarına devam ediyor. Şahin, Şuursuz Aşk filminde Menekşe karakterine hayat verecek.

Peki Ebru Şahin kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır? İşte Şahin hakkında merak edilen soruların yanıtları ve biyografisi...

19-07/23/ebru-sahin-4.jpg

EBRU ŞAHİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİDİR?

27 yaşındaki Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994'te İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı.

Şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin, 1.66 metre boyunda, 54 kilo ve Boğa burcudur.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN