Ece Üner'den "kovulma" iddialarına ilişkin açıklama

Ece Üner'den  "kovulma" iddialarına ilişkin açıklama

Show Tv'de akşam haberlerini sunan ünlü haber spikeri Ece Üner, kovulduğu yönündeki iddiaları ilişkin açıklama yaptı. Üner, kovulmadığını sadece grubun diğer kanalına geçtiğini söyledi.

Show Tv'de akşam haberlerini sunan ünlü haber spikeri Ece Üner, kovulduğu yönündeki iddiaları ilişkin açıklama yaptı. Üner, kovulmadığını sadece grubun diğer kanalına geçtiğini söyledi. Turgay Ciner'in Show Tv'yi geri almasından sonra Ece Üner'in işten çıkarıldığı iddia edildi. Ancak Ece Üner sosyal medya hesabından kovulma iddialarını yalanladı. Ece Üner, grubun diğer kanalı Habertürk'te görevini süreceğini açıkladı.

İşte Ece Üner'in sosyal medya hesabından paylaştığı mesajlar

'Medyatava, @eceunerht Show TV'den kovulduğunu yaydi. Herkes kaynak olarak orayi aldi. Haber yalan cikti. Medyatava haberini duzeltmeli.'

'Ece Üner'in (@eceunerht) Show TV'den kovulduğu haberleri sorumsuzca.
Grubun, diğer kanalı Habertürk'te devam edecek. Sadece görev değişimi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN