EDHO son bölümde Alpaslan Çakırbeyli, İlhan'ı ortadan kaldırıyor!

EDHO son bölümde Alpaslan Çakırbeyli, İlhan'ı ortadan kaldırıyor!

Amcası Hızır Çakırbeyli'yi korumak için iyileştiğini saklayan Alpaslan Çakırbeyli, İlhan'ı ortadan kaldırır. Bu olaydan sonra tüm şüpheleri üzerine çeken Alpaslan Çakırbeyli, amcasının tüm sıkıştırmalarına rağmen açık vermez. İşte, yeni bölüm son fragman...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191. bölüm özeti, heyecan uyandırdı. İlyas'ı ciddiye almayan Ercan kendi kazdığı kuyuya düşer. Fidanlıkta toplanan İlyas Çakırbeyli ve dostlarına operasyon düzenleyen Ercan, sonunda İlyas Çakırbeyli'nin karşısında diz çökmek zorunda kalır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 191. BÖLÜM FRAGMANI

0x0-191-bolum-foto-galeri-1618817765500.jpg

EDHO 191. BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 191. bölümü, 20 Nisan 2021 Salı günü saat 21.00'de ATV'de izleyicisiyle buluşacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümünün tekrarının yayınlanacağını hatırlatalım. EDHO tüm bölümleri izlemek için kanalın internet sitesini ziyaret etmek mümkün.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm neler oldu, göz atalım: Hızır Çakırbeyli ve İlyas Çakırbeyli, mezbahadan kendilerini kurtaran keskin nişancının peşine düşer. Herkes Kimsesiz Doğan'ın bu işi organize ettiğini düşünürken Hızır Çakırbeyli yeğeni Alpaslan'dan şüphelenir. Gerçeklerin peşine düşen Hızır Çakırbeyli, işin aslını öğrenmek için Emin ve Pınar'ı sıkıştırmaya başlar.

0x0-191-bolum-foto-galeri-1618817767423.jpg

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

EDHO 191. bölüm özeti: Hızır Çakırbeyli, Yavuz Sincanlı'nın verdiği listenin peşinden iz sürmeye devam eder. Tek tek tüm isimlerin üzerine gitmeye kararlı olan Hızır Çakırbeyli'nin yanında ailesi ve dostları yer alır. Listede en dikkat çeken isimlerden olan Rıdvan'la mekanında yüz yüze gelen Hızır Çakırbeyli çıkış planı için de Kimsesiz Doğan'dan yardım ister. Hızır Çakırbeyli ve dostlarının koruyuculuğunu ise kanuni Asım üstlenir.

Abisinin verdiği savaşta en ön safta yer alan İlyas Çakırbeyli'yi ise eşi Ömür Çakırbeyli sıkıştırır. İlyas'ın hayatından endişe eden Ömür Çakırbeyli'nin aldığı tavır yüzünden Pınar'a gün doğar.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCULARI KİMLER?

ATV'nin kendi iç yapımı olan, Berna Aruz'un senaryosunu kaleme aldığı, Zübeyr Şaşmaz ve Baran Özçaylan'ın yönetmenliğini yaptığı EDHO oyuncu kadrosunda; Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Hüseyin Avni Danyal (Tufan Tezyürek), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan), Ceren Benderlioğlu (Ömür Çakırbeyli), Emir Benderlioğlu (Behzat Façalı), Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli), Turgut Tunçalp (Haşmet Façalı), Sevil Akı Saner (Emine Façalı), Savaş Özdemir (Murat İspirli), Sevinç Kıranlı (Hatice Kalkandere), Hakan Karsak (Temel Kalkandere), Turgay Tanülkü (Şahin Ağa), Pelin Akil (Bahar Sincanlı), Engin Benli (Yaman Korkmaz), Muhammed Cangören (Hamdi Korkmaz), Caner Kurtaran (İshak) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN