Selçuk Geçer ‘Şaşırmayın’ diyerek duyurdu! Dolar 120 lira birden…borcu olan acele etsin

Selçuk Geçer ‘Şaşırmayın’ diyerek duyurdu! Dolar 120 lira birden…borcu olan acele etsin

Uzman dolar analisti tarih verdi! O tarihte 1 dolar 150 lira olacak! Dolar borcu olan elini çabuk tutsun! Selçuk Geçer "Şaşırmayın" diyerek uyardı...

Döviz piyasalarının yakından takip edilen isimlerinden Selçuk Geçer, merakla beklenen bir tahminde bulunarak dikkatleri üzerine çekti. Son dönemde doların seyriyle ilgili uzman görüşleri büyük önem taşırken, Geçer'in cesur öngörüsü gündeme damga vurdu.

DOLAR BORCU OLANLAR "ŞAŞIRMAYIN"

eqw.jpg

Tam olarak tarih vererek yaptığı tahminle ortalığı karıştıran Geçer, dolar borcu olanların dikkatini çekerek "Şaşırmayın" uyarısında bulundu.

Selçuk Geçer, paylaşımında özellikle kur korumalı mevduat uygulamasının gelecekteki etkilerine odaklandı. Bu uygulamanın sonlandırılması durumunda yaşanabilecek senaryoları ele aldı. Açıklamalarında, ekrandaki dolar kuru ile kapalı çarşıdaki dolar kuru arasındaki makas farkının oluşabileceği riskine dikkat çekti.

"DOLAR 150 LİRA OLACAK"

rew.jpg

Geçer, "Ekrandaki dolar kuru 27-28-30 dolar olacak ama Kapalıçarşı'da 40 lira, 50 lira, 150 liralık dolar kuru ile karşı karşıya alınacak. Bu rakamları gördüğünüzde şaşırmayın. İşin gerçeği bu. Daha önce bunu kısmi olarak yaşamıştık" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN