1 saniye bile geciken çok şey kaybeder! Tunç Şatıroğlu'ndan altın borcu olanlara korkutan uyarı

1 saniye bile geciken çok şey kaybeder! Tunç Şatıroğlu'ndan altın borcu olanlara korkutan uyarı

Altın almak isteyenler dikkat! FED faiz kararı sonrası hareketlenen altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Gram altın 1.700 lirayı aşarak yeni bir rekor kırmış durumda. Yatırımcılar 'Altın ne zaman alınır? Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan kritik uyarılar peş peşe geldi. 1 saniye bile geciken çok şey kaybeder! Altın borcu olanlar yandı, rekora doğru koşacak. İşte detaylar haberimizde...

FED faiz kararı sonrası hareketlenen altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Gram altın 1.700 TL'yi aşarken çeyrek altın fiyatı ise 2.815 liraya kadar yükselmiş durumda. Peki altın alınır mı, satılır mı? Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu, beklediği yeni seviyeleri açıkladı. Altın borcu olanlar dikkat! 1 saniye bile geciken çok şey kaybeder. O tarihte rekor üstüne rekor kıracak.

ALTIN BORCU OLANLAR DİKKAT! ÜNLÜ EKONOMİST UYARDI

Altın fiyatları rekora koşmaya devam ederken piyasaların merakla beklediği FED faiz kararları açıklandı. FED yüzde 25 baz puan faizi arttırma kararı aldı ve piyasalarda hareketlilik başladı. Gram ve çeyrek altın fiyatlarında yükselişler başlarken ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan peş peşe açıklamalar geldi. Cuma günü ons altın 1950 doların üzerinde kalırsa hedefin 2000 veya 2050 dolar olduğunu belirten Şatıroğlu, 1950'nin altına düştüğünde ise sat sinyali verdiğini söyledi. Bu durumda kısa vadeli düşüş trendi görülebileceği ve altının 1900 dolar seviyesine düşebileceğini de kaydetti.

gfgf-22.jpg

1 SANİYE BİLE GECİKEN KAYBEDER...

Kritik açıklamalarına devam eden Tunç Şatıroğlu, "'Alayım mı satayım mı?' diyorsanız bu şekilde takip edin. TL ile alacaksanız zaten alın ister faiz kararından önce ister sonra..." dedi ve doların ne zaman yükseleceğinin bilinmediğini gerekçe olarak kaydetti.

27 TEMMUZ 2023 PERŞEMBE GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın alış fiyatı: 1.706,78 TL
Gram altın satış fiyatı: 1.707,04 TL

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın alış fiyatı: 5.565,00 TL
Yarım altın satış fiyatı: 5.664,00 TL

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alış fiyatı: 2.793,00 TL
Çeyrek altın satış fiyatı: 2.834,00 TL

yeni-gf.jpg

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını alış fiyatı: 11.146,00 TL
Cumhuriyet altını satış fiyatı: 11.277,00 TL

22 AYAR GRAM ALTIN NE KADAR?

22 ayar gram altın alış fiyatı: 1.561,21 TL

22 ayar gram altın satış fiyatı: 1.658,03 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN