18 yaş üstüne yardım ödemesi sürprizi! Başvuru şartı var: Ayda 1500 TL karşılıksız ödenecek

18 yaş üstüne yardım ödemesi sürprizi! Başvuru şartı var: Ayda 1500 TL karşılıksız ödenecek

Devletin yaptığı sosyal yardımlardan biri olan ödeme için hane adına sadece bir kişi başvurabiliyor. 18 yaş üstü iseniz faydalanabileceğiniz 1500 TL yardım için tek bir şart var...

Devlet yardımları kapsamında dağıtılan 1500 TL yardım için başvurular başladı. SOsyal yardım ödemeleri içinde hane bazında yapılan yardımlardan olan 1500 TL yardım için 18 yaşını aşmış olmanız gerekiyor.

Eğer reşitseniz siz de hemen başvuru hakkınızı kullanabilirsiniz.

Terör yardımları kapsamında yapılan 1500 TL'lik ödemenin dışında yol, giyim, eğitim ve gıda destekleri de sağlanıyor.

Gıda, barınma, yol, eğitim, giyim gibi alanlarda da vatandaşların ihtiyaçları karşılanıyor.


BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Nakdi destek ve eğitim desteği gibi tüm ödemeler ve yardımlar için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYD) Vakıflarına başvuru yapmanız gerekiyor. Kısa süre içerisinde değerlendirilen başvurulara geri dönüş sağlanarak nakit yardımı ve ayni yardımlar başlatılıyor.

1500 TL yardım ve diğer desteklerden faydalanıp faydalanamayacağınızı öğrenmek için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYD) Vakıflarına başvurabilirsiniz.


EN KRİTİK ŞART...

1500 TL nakit para yardımı için temel şart ise daha önce terör saldırılarından etkilenmiş olmak veya terör saldırıları nedeniyle bulunduğunuz şehri terk etmiş olmanız. Bu durumda destek ödemesi alabileceksiniz. Her aileden bir kişinin başvurabildiği ödeme için18 yaşınızı da doldurmuş olmanız gerekiyor.

Daha fazla detay için Aile Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden bilgilere ulaşabilir veya SYD binalarına giderek bilgi alabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN