180 lira birden fırlayacak! Gram altında ortalığı karıştıracak tahmin

180 lira birden fırlayacak! Gram altında ortalığı karıştıracak tahmin

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Orta Doğu'da başlayan İsrail ve Hamas arasındaki savaş ile birlikte altın fiyatları yükselişe geçti. Ekim ayının başında kayıplar yaşayan gram altın 1.720 TL'ye kadar çıkmış durumda. Çeyrek altın fiyatları ise 2.829 liraya kadar tırmanmış durumda. Vatandaşlar 'Altın fiyatları daha da yükselecek mi?' sorusunu araştırırken piyasa kahini İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi. 180 lira birden fırlayacak! Gram altında ortalığı karıştıracak tahmin...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili çok kritik bir uyarıda bulundu. Ekim ayının başında kayıplar yaşayan gram ve çeyrek altın fiyatları İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar ile birlikte yeniden yükselişe geçti. Rekor seviyelere dayanan altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken 'Altın fiyatları daha da yükselecek mi? Gram altın ne kadar olacak?' soruları merak konusu oldu. Piyasa kahini İslam Memiş'ten beklenen açıklama geldi. 180 lira birden fırlayacak! Gram altında ortalığı karıştıracak tahmin. Rakamı duyan kuyumculara akın ediyor. İşte İslam Memiş'in güncel gram altın tahmini...

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?

ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Çeyrek altın bugün 2.882 liradan alınıyor ve 2.941 liradan satılıyor.

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Gram altın bugün 5.782 liradan alınıyor ve 5.882 liradan satılıyor.

hghgh-84.jpg

CUMHURİYET ALTINI KAÇ LİRA?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 11 bin 850 liradan geri alınırken, 12 bin 29 liradan da satışa sunuluyor.

PİYASA KAHİNİNDEN KRİTİK UYARI: 180 LİRA BİRDEN FIRLAYACAK!

Orta Doğu'da savaş devam ederken altın yatırımcıları 'Altına yatırım yapmak için doğru zaman mı? Altın fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi?' sorularını araştırmaya başladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten beklenen uyarı geldi. Ons altındaki atakları değerlendiren Memiş, "Bu seviyelerden ons üzerinden altına giriş yapanlar oldukça isabetli bir karar verir' uyarılarım vardı. Yani 110 dolarlık bir değer artışı gördük. Sadece 5 gün içerisinde. Tabii ki jeopolitik risk fiyatlaması tamamen başlarsa piyasalarda 2.000 dolar seviyesinin üzerinde atak gerçekleştirmesi lazım. Yani 2.050, 2.070 dolar seviyesine kadar bu yükselişleri devam ettirmesi lazım. Bu rakam şu anda kısmen fiyatlandığını bize göstermiş oluyor." dedi.

yeni-hghghg-4.jpg

Savaşın şiddetini arttırması halinde fiyatların daha da yukarıya gelebileceğini vurgulayan Memiş, "Farklı ülkeler sürece dahil olduktan sonra küresel piyasalarda gerçek savaş fiyatlaması o zaman başlayacak, çarşı pazar iyice karışmış olacak. O yüzden şimdi kenarda beklemeye devam ediyorlar, risk almamak için. Tabii ki ufak ufak girişler yapıyorlar. Ancak yeterli girişler değil. Farklı ülkeler bu sürece dahil olursa 2.000 dolar seviyesinin üzerinde ataklar kaçınılmaz olacaktır. Altın bulun duran yatırımcı beklemeli ve süreci yakından takip etmeli." ifadelerini kullandı.

GRAM ALTINDA ORTALIĞI KARIŞTIRACAK TAHMİN

Gram altında rekor bir artış beklediğini belirten Memiş, "Şu an ibre yukarı. Malum biliyorsunuz. Bu yıl sonu ile alakalı gram altın TL fiyatındaki beklentim 1.800-1.880 TL aralığıydı. Eğer bu gerginlikler artarak devam ederse -ki devam edecek gibi görünüyor- 1.880 beklentimizden daha önce gerçekleşebilir. Elimizdeki altınları tekrar tutmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN