2023 Tofaş piyasanın aklını aldı! Kimse beklemiyordu, sport versiyonu da geliyor

2023 Tofaş piyasanın aklını aldı! Kimse beklemiyordu, sport versiyonu da geliyor

Türkiye'nin efsanevi otomobillerinden biri olan Tofaş Şahin'in 2023 modeli, yeniden üretildi ve artık yollarda görülmeye başlandı. Yeniden üretimi yapılan Tofaş Şahin'in fiyatı ise piyasayı oldukça etkileyecek gibi görünüyor. Ayrıntılar haberimizde...

Tofaş Şahin modeli, Türkiye dışında Mısır ve Etiyopya gibi farklı ülkelerde de üretildi. Şu anda üretim hakları Etiyopya'da bulunan Tofaş Şahin, "Holland Docc" adıyla tekrar yollara çıktı.

TOFAŞ SPORT MODELİ DE ÜRETİLECEK

dogan-slx-1200x675.jpg

Etiyopya'da üretilen 2023 model Tofaş Şahin, ülkemizde 2002 yılında üretilen son Şahin modelleri ile aynıdır. Bu da demek oluyor ki, motorundan kaportasına kadar herhangi bir farklılığı bulunmuyor.

Etiyopya'da yoğun ilgi gören Tofaş Şahin otomobil, sport versiyonunu da üretmeye karar verdi. Türkiye'de Doğan görünümlü Şahin olarak bilinen model ile arasında benzerlikler olduğu düşünülüyor. Bu farklılıklar, Holland Docc ve Holland Docc Sport arasındaki farklılıklarla benzer olabilir.

Yeni Tofaş Şahin'in 2023 fiyatı hakkında ise yeni bir detay ortaya çıktı. Etiyopya'da ön siparişleri alınmaya başlanan Holland Docc Sport için 15 bin dolarlık bir fiyat etiketi belirlendiği söyleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN