2024 korku yılı olacak! İslam Melis'ten işten çıkmayın, gereksiz harcama yapmayın uyarısı: "Büyük tahribata neden olacak"

2024 korku yılı olacak! İslam Melis'ten işten çıkmayın, gereksiz harcama yapmayın uyarısı: "Büyük tahribata neden olacak"

Yeni yılda merak konusu olan piyasa hakkında İslam Memiş konuştu. Güvenilir finans analisti İslam Memiş, "2024 korku yılı olacak!" dedi. İşten çıkmayı planlayanlara ve gereksiz harcama yapanlara seslendi. İşte tüm detaylar...

Piyasa hakkında yeni yıl değerlendirmesinde bulunan İslam Memiş, 2024 için tavsiyeler verdi. Gram altın, enflasyon, işsizlik, döviz kuru, dijital bankacılık ve altın üretimine dair yasaklarda önemli detaylara dikkat çekti.

NAKİT PARA BULUNDURUN

2024 yılında olabilecek değişikliklere değinen Finans Analisti İslam Memiş, bu dönemde potansiyel dalgalanmalara karşı uyardı. Altın yatırımcılarını uyaran Memiş, piyasa trendlerini yakından takip edilmesi gerektiğini vurguladı. Milyonlara tavsiye veren Memiş, 3 - 4 ay idare edebilecek kadar nakit bulundurulması konusunda uyardı.

1544708-1.webp

EN ÇOK ALTIN KAZANDIRDI

2022 ve 2023 yılında olduğu gibi yeni yılda da ev almak, araba almak ve ticaret yoluyla satıp kara kazanmanın olmadığını ifade etti. 2023 yılında en çok kazandıran yatırım aracı gram altın olurken, 2024 yılında da en çok kazandıranın gram altın olmasına dair beklentilerini paylaştı. Uluslararası piyasada ve dünyada, hem yurt içi piyasalarda altın fiyatlarında olumlu yönde destekleyecek etkenlerin olduğuna değindi.

GRAM ALTINDA REKOR TAHMİN

Yeni yılda gram altın beklentisini 2.500 TL olarak, devamında ise 2.700 TL olarak açıkladı. Dolar kurundaki yükseliş ve ons altın fiyatlarındaki yükselişten gram altın fiyatının desteklenmeye devam edeceğini öne sürdü. Elinde altın olanlara seslenerek, nakit ihtiyacınızın olmaması halinde elinizdekinin kıymetini bilin uyarısı yaptı.

islam-memis-altin-1000-lira-oldu-0qoa-cover.webp

2024 KORKU YILI OLACAK

2024 yılını, korku yılı olarak adlandıran İslam Memiş, enflasyonun geçici olmadığını ve iklim değişikliği ile doğal afetlere dikkat çekti. Nakit paranın çok kıymetli olduğu bir yıl olacağını söyleyerek, jeopolitik gerilimler, doğal afetler, küresel ısınma ve kıtlığın ekonomisi kapsamında tahribata neden olabileceğini söyledi.

İŞSİZLİK SORUNU ARTACAK

İş değiştirmeyi düşünenlere seslenen Finans Analisti İslam Memiş, işsizlik hakkında konuştu. İşsizlik rakamının 2024 yılında dünya genelinde artacağını söyleyerek, dünyada yaşanan kitlesel göçlerin etkilerinin hissedileceği bir yıl olacağını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN