2024 yılını kasıp kavuracak! 1 milyonun altında en ucuz elektrikli! Satış rekorları kıracak

2024 yılını kasıp kavuracak! 1 milyonun altında en ucuz elektrikli! Satış rekorları kıracak

2024 yılı ile birlikte piyasanın en uygun fiyatlı elektrikli aracı da belli oldu. Yıl sonuna kadar 2000 satışın üzerine çıkması başarı olarak gösterilen Dacia, otomobil pazarının nabzını 2024 yılında da tutacak. En uygun Dacia modelleri belli oldu. İşte tüm detaylar…

Elektrikli otomobil sektöründe her gün yeni bir gelişme yaşanırken Türkiye'de de en çok tercih edilen araçlar belli olmaya başladı. Türkiye piyasasını kasıp kavuran TOGG ile birlikte elektrikli araçlarda hızla boy göstermeye başladı. Otomobil üreticileri yönünü Türkiye pazarına çevirirken en uygun fiyatlı araçlarda dikkat çekiyor. İşte tüm detaylar…

2024 YILINDA DAMGA VURACAK

2 yıldır Türkiye'ye gelmesi beklenen ve 7 Temmuz itibariyle Türkiye'ye giriş yapan Dacia Spring, satılan en uygun elektrikli otomobiller arasında yer alıyor. Araç özellikleri dikkate alındığında talep patlaması yaşayan Dacia Spring, birçok kişinin tercihi oluyor. Türkiye piyasasında sıfır otomobil fiyatları uçuşa geçerken vatandaşlar da kara kara nasıl Otomobil sahibi olacağını düşünmeye başladı. İkinci el otomobiller bile uçuşa geçerken en uygun fiyatlı araçlarda araştırılmaya başladı.

dacia-spring-1.jpg

1 MİLYON TL'NİN ALTINDA

En düşük motor seçeneğine sahip elektrikli model araçlarda ÖTV oranı %10 düşürüldü. Bu grup içerisinde yer alan Dacia Spring fiyat klasmanında yer alan elektrikli otomobillere göre fiyatı da daha düşük görülüyor. ÖTV ayrımı nedeniyle daha uygun fiyata gelen Dacia Spring 26.8 kWh Extreme modeli 950 bin TL'den satışa sunulacak. 2024 yılı itibariyle sıfır otomobil fiyatları daha da yükselirken uygun fiyatlı araç bulmak da neredeyse imkansız hale geldi. Uzmanlar zamlar gelmeden elinizi çabuk tutun diyerek bütün vatandaşları tek tek uyarıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN