250.000 TL'ye sadece bunlar kaldı! İkinci el alacakların tercihi... Otomotiv piyasası nereye gidiyor?

250.000 TL'ye sadece bunlar kaldı! İkinci el alacakların tercihi... Otomotiv piyasası nereye gidiyor?

Türkiye gündeminde yer alan otomobil piyasasında hareketlilik sürüyor. Serbest piyasada araba fiyatları şahlanırken, tüketiciler hangi marka - model araç alacağını araştırmaya devam ediyor. 250.000 TL altındaki ikinci el otomobil arayanlar için liste paylaştı. Yakında 250.000 TL'ye araba kalmayacak. İşte tüm detaylar...

Otomotiv piyasasının oldukça değişken olduğu Türkiye'de düşük fiyata araba bulmak neredeyse imkânsız hale geldi. Oldukça hareketli olan piyasada bugün sattığın aracı yarın aynı fiyata alamıyorsun.

250.000 TL ALTI ARAÇ PİYASASI

Sosyal medya ve internet mecrasında sürekli tartışılan otomobil piyasası, tüketicilerin gündeminde yer alıyor. Sıfır otomobillerin bayilerde bulunmamasıyla birlikte ikinci el araçlara yönelen vatandaşlar, artık bir yatırım ürünü olarak görüyor.

Ticaret için araba al - sat işlerine girerek kısa sürede yüklü miktarda paralar kazanabiliyorlar. Tüketicilerin gündeminde yer alan ikinci el piyasasında 250 bin TL ve altı otomobiller paylaşıldı. Paylaşılan listede yer alan otomobillerin satış fiyatları, satıcının keyfine göre değişiklik gösterebiliyor.

volkswagen-polo-gti-1998-1920x1200-004-1.jpg

VOLKSWAGEN POLO

250 bin TL'lik bir bütçeyle alabileceğiniz en iyi araçlardan birisi Volkswagen Polo'dur. Aracın güzel görünüme sahip olmasıyla birlikte 5 kapı ya da 3 kapı seçenekleriyle karşınıza çıkıyor. Modifiye için sürekli olarak ticareti dönen aracın oldukça canlı bir piyasası da bulunuyor.

0lycmi0.jpeg

FİAT PALİO

Düşük bütçeli tüketicilerin gözdesi olan Fiat Palio'da listede yerini aldı. Sanayi yolunu pek fazla tutmayan bu araç, sorun çıkarmamak için üretilmiş. Fakat oldukça küçük olan bu otomobil geniş aileler için tercih edilmiyor. Görünüş bakımından da sevilirken bütçenize göre tertemiz bir Fiat Palio sahibi olabilirsiniz.

maxresdefault.jpg

TOYOTA COROLLA

Toyota Corolla'nın efsane kasası olan eski modellerini 250 bin TL'ye bulabilirsiniz. Bütçeye göre oldukça sevilen 1994 model Toyota Corolla, konfor ve hız bakımından da ilgi görüyor. Tarihin gördüğü en güzel otomobiller arasında yer alan Corolla, Japon teknolojisiyle biliniyor.

1200px-peugeot-308-3-turer-front-1.jpg

PEUGEOT 308

Yüksek teknoloji ve yüksek konfor için Peugeot 308'i tercih edebilirsiniz. Hatchback bir otomobil olmasına rağmen tasarımının şık olmasıyla birlikte iç hacminin de oldukça geniş olmasıyla dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN