30 yıllık saltanat bir anda yerle bir oldu! Bursa’nın en köklü şirketlerindendi: Konkordato haberi tez yayıldı

30 yıllık saltanat bir anda yerle bir oldu! Bursa’nın en köklü şirketlerindendi: Konkordato haberi tez yayıldı

Son dönemlerde artan iflas furyasına Bursa’nın en köklü şirketlerinden olan o şirkette katıldı. Ekonomik kriz karşısında ayakta duramayan şirket konkordato başvurusu yaptı…

Dünyayı etkisi altına alan ekonomik krizin Türkiye’deki etkileri de her geçen gün artmaya devam ediyor. İflas ve konkordato ilanları, çeşitli sektörlerde kendini gösterirken şimdi de kötü haber Bursa’daki 30 yıllık köklü şirketten geldi.

Yıllardır Bursa’da faaliyetlerini sürdüren ve sektörün en köklü şirketlerinden olan Fikret Özsan Matbaacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, ekonomik sıkıntılar karşısında konkordato başvurusu yapmak zorunda kaldı.

30-yillik-matbaa-sirketi-iflas-1.jpg

MAHKEME GEÇİCİ SÜREÇ TANIDI

Merkezi Bursa’da bulunan şirket 1993 yılında kuruldu ve Nilüfer’de 30 yıldır faaliyet gösteriyor. Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından verilen karar kapsamında şirkete 3 aylık geçici konkordato süresi verildi.

Bu süreçte, mali konularda deneyimli olan Nesrin Beşe, şirketin konkordato komiseri olarak görevlendirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN