42 gün sonra dedi yatırımcıya büyük müjdeyi verdi! Elinde gram altını olan yaşadı

42 gün sonra dedi yatırımcıya büyük müjdeyi verdi! Elinde gram altını olan yaşadı

Son dönemde altın piyasasındaki hareketlilik, yatırımcılar için birçok soru işaretini beraberinde getirdi. 2023 yılına yükselişle başlayan altın, son günlerde yaşadığı düşüşle piyasaları şaşırttı. Ancak bu durum, uzmanlar tarafından farklı bir perspektiften değerlendiriliyor.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaşanan değer kayıplarını ve piyasaların son durumunu analiz etti. Memiş'e göre, ons altınla ilgili "Ekim itibarıyla 2000 üzerine hızlı ataklar öncesi mevcut durumu değerlendirmek önemli." Memiş, ons altındaki baskının azaldığını, 1890 doların geçici bir destek seviyesi olduğunu belirtiyor. Ayrıca, dolar ve euro üzerinden yatırım yapanların düşüşleri fırsat olarak değerlendirebileceğine işaret ediyor.

2-001.jpg

"EKİM AYINDA 2150 SEVİYELERİNİ GÖREBİLİRİZ"

Özellikle Ekim ayının piyasalar için kritik bir döneme işaret ettiğini vurgulayan Memiş, "1890 seviyeleri kalıcı değil. Ekim ayında 2150 seviyelerini görebiliriz" dedi. Bu dönemde yaşanabilecek aşağı yönlü hareketlerin, dolar veya euro üzerinden yatırım yapanlar için cazip fırsatlar sunabileceği üzerinde durdu.

İslam Memiş ayrıca, ekim ayında gram altının fiyat beklentisini de paylaştı. Uzmana göre, ekim ayında gram altında 1800 seviyeleri konuşulabilir. Yılın son çeyreğinde gram altın fiyatlarının 1820 ile 1880 TL arasında şekillenebileceğini öngörüyor.

Bu analizler ışığında, altın yatırımcıları için önümüzdeki dönemin hareketli geçeceğini söylemek mümkün. Piyasaları yakından takip etmek ve uzman görüşlerini dikkate almak, yatırımcılar için büyük önem taşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN