5000 personel alımı az önce duyuruldu! Bu branşlara kadro açıldı: Ön lisans, lisans mezunları dikkat!

5000 personel alımı az önce duyuruldu! Bu branşlara kadro açıldı: Ön lisans, lisans mezunları dikkat!

MEB'den büyük duyuru! Merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilecek 5 bin sözleşmeli personel alınacağı ilan edildi. Ayrıntılar ise merak konusu oldu. Beş bin sözleşmeli personel alımı için başvuru şartları neler? Branş dağılımı nasıl olacak? Başvuru tarihleri ne zaman? İşte cevapları...

Milli Eğitim Bakanlığı, çeşitli branşlarda 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere yapılacak olan sözleşmeli personel alımıyla ilgili açıklamayı Milli Eğitim Bakanı Özer duyurdu.

diyet.jpg


HANGİ BRANŞTA NE KADAR ELEMAN İSTİHDAM EDİLECEK?

5 bin personel alımı hakkında diyetisyen iş ilanları, avukat iş ilanları, mühendis iş ilanları ve diğer iş ilanları için başvuracak kişilerin hangi branşlarda ne kadar kontenjan açıldığına dair araştımalarına yönelik bilgi de paylaşıldı.

MEB personel istihdamı kapsamında merkez teşkilatına 250 büro personeli, 4 avukat, taşra teşkilatına ise 4 bin büro personeli, 500 hemşire, 125 diyetisyen, 100 mühendis, 21 avukat olmak üzere toplam 5 bin sözleşmeli personel alacak.

depremm.jpg

DEPREM BÖLGESİNDE YOĞUNLAŞILACAK

Özer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 5 bin personel alımı yapacağız. İstihdam edeceğimiz personelleri öncelikli olarak afet bölgesindeki illerde görevlendireceğiz. Hayırlı olsun." şeklinde açıklama yaptı.

avukat.jpg

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLIYOR? SON GÜN NE ZAMAN?


MEB personel alımının ayrıntıları da paylaşıldı. Alınacak kadro ile ilgili branş dağılımı açıklanırken başvuru tarihi ve başvuru şartları gibi ayrıntılar henüz paylaşılmadı. Ancak yakın tarihte açıklanacağı düşünülüyor.

Başvuru için link ve başvuru ekranı da açıklandığı an sitemizde yayınlanacaktır. Başvuru şartları ve diğer ayrıntılar için takipte kalın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN