Akaryakıt fiyatlarında 14 ay sonra bir ilk! Araç sahipleri yakıt almaya koşacak: Dev indirim açıklandı

Akaryakıt fiyatlarında 14 ay sonra bir ilk! Araç sahipleri yakıt almaya koşacak: Dev indirim açıklandı

Son dakika haberi... Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Brent petrolün uzun bir sürenin ardından 75 dolara kadar gerilemesi ile birlikte gözler benzin ve motorin fiyatlarına çevrildi. Sürücüler 'Akaryakıt fiyatlarında indirim haberi var mı?' sorusunu araştırken sektör temsilcilerinden son dakika bilgisi geldi. Araç sahipleri bu haberle bayram edecek. Motorine dev indirim geliyor. 14 ay sonra bir ilk olacak! İşte 5 Mayıs 2023 Cuma güncel akaryakıt fiyatları...

Benzin ve motorin fiyatlarında sıcak gelişme! Brent petrolün 75 dolara kadar düşmesinin ardından gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Sürücüler 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı?' sorusunu araştırırken beklenen haber geldi. Motorine dev indirim geliyor! İndirimi duyan akaryakıt istasyonlarına akın edecek. 14 ay sonra bir ilk! Peki 5 Mayıs 2023 Cuma benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? 1 litre benzin kaç TL? Motorine ne kadar indirim geliyor? İşte il il güncel benzin ve motorin fiyatları...

hghghghg-74.jpg

SON DAKİKA: MOTORİNE DEV İNDİRİM GELİYOR!

Brent petrolün 75 dolara kadar inmesinin ardından gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Beklene haber ise geldi. Araç sahipleri sevinçten havaya uçacak. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren motorine indirim geliyor. Bugün yapılacak 59 kuruşluk indirim iptal edilmişti. Yapılacak indirimle birlikte Türkiye'de motorin litre fiyatı yıllar sonra 19 liranın altına inecek.

hjjhjh-43.jpg

14 AY SONRA BİR İLK

Sektör kaynaklarından alınan son dakika bilgisine göre, motorinin litresine bu gece yarısından itibaren 1 lira 30 kuruş indirim gelecek. Gelen indirim ile birlikte motorinin litresi 18 liraya kadar düşecek. Böylece 18 Mart 2022’den sonra en düşük seviye görülecek. İndirim sonrası ortalama litre fiyatı İstanbul’da 18,4 liraya, Ankara’da 18,75 liraya ve İzmir’de ise 18,83 liraya gerileyecek.

BRENT PETROL KAÇ DOLAR?

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 75,37 dolardan işlem görüyor. Dün 79,78 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 75,32 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı bugün saat 09.20 itibarıyla kapanışa göre yüzde 0,07 artışla 75,37 dolar oldu. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 71,66 dolardan alıcı buldu.

hjhjhj-91.jpg

5 MAYIS 2023 CUMA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20.36 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 17.91 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10.25 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20.41 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 17.97 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10.52 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı 20.76 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı 18.33 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı 10.45 TL

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı 20.72 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı 18.42 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı 11,04TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN