Akaryakıt fiyatlarında bayram öncesi çifte zam! Fiyatları gören kontağı kapatıyor: Benzin ve motorinde rekor zam...

Akaryakıt fiyatlarında bayram öncesi çifte zam! Fiyatları gören kontağı kapatıyor: Benzin ve motorinde rekor zam...

Benzin ve motorin fiyatlarındaki dalgalanmalar tüm hızıyla sürüyor. Otomobil sahipleri tarafından her sabah araştırılan akaryakıt fiyatlarında dev indirim iddiası gündemi sarstı. Dolar kurundaki yükseliş ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ile benzin ve motorin fiyatlarına rekor zam geliyor. Peki motorin ve benzine ne kadar zam gelecek? İşte tüm detaylar...

AKARYAKIT FİYATLARINDA ÇİFTE ZAM

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dolar kurunda ve brent petrol varil fiyatlarında yaşanan hareketlilik akaryakıt fiyatlarına da yansıdı. Dolar kurundaki yükselişin üzerine zam haberleri gündemi sarstı.

Suudi Arabistan, OPEC ülkelerinden bağımsız bir şekilde petrol üretimlerini 1 milyon varil kadar azaltacağını duyurmuştu. Karar sonrasında hızla yükselişe geçen brent petrol varil fiyatları akaryakıt fiyatlarına da etki ediyor.

Alınan karar sonrasında dalgalanan ham petrol fiyatı 72,5 dolar seviyesini zorlarken, brent petrol varil fiyatı ise 77 dolar seviyesinde yer alıyor. Geçtiğimiz gün itibariyle yüzde 7'den fazla değer kazanan dolar ise yeni bir rekor kırarak 23,5 TL'ye kadar yükseliş sağladı.

benzin-hlsv-cover.webp

BENZİN VE MOTORİNDE DUDAK UÇUKLATAN ZAM

Brent petrol varil fiyatı ve dolar kurunda yaşanan ani yükselişler akaryakıt fiyatlarına da yansıdı. Mayıs ayı ile birlikte gerileyen akaryakıt fiyatları haziran ayında yeniden yükselişe geçti. Kurban Bayramı öncesinde zam haberleriyle gündemde yer alan akaryakıt fiyatlarında dudak uçuklatan çifte zam haberi geldi. Henüz geçtiğimiz gün 1,36 TL zamlanan motorin için bu gece yarısı itibariyle 1,37 TL tutarında zam daha bekleniyor.

Motorin fiyatlarında beklenen zammın yanı sıra benzin fiyatlarında da zam bekleniyor. Bu gece yarısı itibariyle hem benzin hem de motorin fiyatları için zam bekleniyor. Benzin fiyatlarına gece yarısından itibaren pompa fiyatı olarak 2,70 TL tutarında zam geleceği haberleri gündemde yer alıyor.

asccsasacas-1lvp-cover.webp

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 21,19 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 20,70 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 21,24 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 20,75 TL

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara Benzin fiyatı: 21,60 TL

Ankara Motorin fiyatı: 21,11 TL

İZMİR GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

İzmir Benzin fiyatı: 21,59 TL

İzmir Motorin fiyatı: 21,19 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN