Akaryakıt fiyatlarında çifte zam duyurusu! Sürücüler isyan edecek… Depoları o günden önce fulleyin

Akaryakıt fiyatlarında çifte zam duyurusu! Sürücüler isyan edecek… Depoları o günden önce fulleyin

Ekonomik sıkıntılar ile birlikte neredeyse her geçen gün değişen benzin ve motorin fiyatları yeniden güncelleniyor. Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle cep yakan motorin ve benzin fiyatlarında yaşanan dalgalanma hız kaybetmiyor. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaya göre benzin ve motorin fiyatlarında çifte zam bekleniyor. Geçtiğimiz hafta indirim alan akaryakıt fiyatları bulunduğumuz hafta ile birlikte tekrardan zamlanıyor. Peki benzin ve motorine ne kadar zam yapılacak?

Akaryakıt fiyatlarında çifte zam!

2023 yılının ikinci ayı ile birlikte akaryakıt pompalarında yaşanan fiyat dalgalanması devam ediyor. Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle neredeyse her geçen gün değişen fiyat tarifesi gündemde yer aldı.

Brent petrol varil fiyatında yaşanan ufak iniş ve çıkışlar ülkemizde yer alan akaryakıt ve otogaz fiyatlarını da etkiliyor. 2023 yılı itibariyle sert bir düşüş yaşayan brent petrol varil fiyatı 90 dolara doğru yola çıktığı belirtildi.

Brent petrol varil fiyatının yeniden yükselmesiyle birlikte benzin ve motorin fiyatlarında zam haberleri gündeme geldi. Sürekli olarak gelen indirim ve zam haberleri sürücülerin kafasını karıştırmaya devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatlarında çifte zam gündemde yerini aldı.

akaryakit-004-7.webp

Benzin ve motorine zam geliyor!

Benzin ve motorin fiyatlarında geçtiğimiz hafta yaşanan indirim üzerine zam haberi geldi. Alınan bilgilere göre bu gece itibariyle benzin ve motorin fiyatlarında artış gerçekleşecek. Gece yarısı itibariyle benzin fiyatları 1 lira 9 kuruş artması beklenirken, motorin fiyatlarında ise 1 lira 21 kuruşluk zam bekleniyor.

Fakat ülkemizde meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem afeti üzerine zammın pompaya yansıtılmayacağı beklentiler arasında yer alıyor. Kahramanmaraş'ta oluşan 7.7 ve 7.6 şiddetinde deprem büyük bir acıya neden oldu. Ülkemizde yer alan deprem afeti ile birlikte yas ilan edildi. Şiddetli deprem afeti ise Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Adıyaman, Adana ve Şanlıurfa illerimizde etkili oldu.

motorin-ne-kadar-oldu-12-ocak-nwq8-cover.jpg

13 Şubat güncel akaryakıt ve otogaz fiyat listesi!

İstanbul güncel benzin ve motorin fiyatları

İstanbul benzin fiyatı: 19,69 TL

İstanbul motorin fiyatı: 20,35 TL

İstanbul LPG litre fiyatı: 11,64 TL

Ankara güncel benzin ve motorin fiyatları

Ankara Benzin fiyatı: 19,94 TL

Ankara Motorin fiyatı: 20,60 TL

Ankara LPG fiyatı: 11,90 TL

İzmir güncel benzin ve motorin fiyatları

İzmir Benzin fiyatı: 19,94 TL

İzmir Motorin fiyatı: 20,67 TL

İzmir LPG fiyatı: 11,65 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN