Akaryakıta bu sefer zam değil indirim! Gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıyacak

Akaryakıta bu sefer zam değil indirim! Gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıyacak

Son dönemde ardı ardına gerçekleşen zamların etkisiyle ulaştığı 38 lira seviyesinin üstündeki fiyatıyla dikkat çeken motorin için bu kez olumlu bir haber var. Gece yarısından itibaren yürürlüğe girecek olan yeni bir düzenlemeyle, motorin fiyatında indirim yapılacak. İşte ayrıntılar...

Döviz kurlarının dalgalanması ve petrol fiyatlarındaki sürekli değişkenlik, akaryakıt fiyatlarını sürekli hareket ettiriyor. Yakın geçmişte art arda gerçekleşen zamların ardından, araç sahipleri için sevindirici bir haber geldi.

MOTORİNE 1,52 TL İNDİRİM

rewrew.jpg

Motorin fiyatının 38 lira sınırını aşmasının ardından, 18 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde, 1 lira 52 kuruşluk bir indirim öngörülüyor.

Motorin fiyatındaki düşüş sonrasında, İstanbul'da bir litre motorin 36 lira 86 kuruşa, Ankara'da 37 lira 36 kuruşa, İzmir'de ise 37 lira 52 kuruşa kadar gerileyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN