Akaryakıta zam bitmedi, bir de ÖTV zammı geliyor! Güncel benzin, motorin,LPG fiyatları ne kadar?

Akaryakıta zam bitmedi, bir de ÖTV zammı geliyor! Güncel benzin, motorin,LPG fiyatları ne kadar?

Son zamlar pompaya yansırken milyonlarca sürücüyü bezdirecek ÖTV zammı da kapıya dayandı. Peki, şuan güncel benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar? İşte cevabı…

Brent petroldeki dalgalanma devam ederken, benzin ve motorin fiyatlarına da kimi zaman indirim kimi zaman da zam geliyor. Brent petrol fiyatları ve dövizde yaşanan değişiklikler ile beraber güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları gündemdeki yerini koruyor.

21 Haziran’da yapılması planlanan ve bayram tatilinden sonraya ertelenen akaryakıt zammı geçtiğimiz gece pompaya yansıdı. Böylece benzinin litresi 2 TL, motorin de 1,68 TL oldu. LPG fiyatlarında ise 40 kuruşluk artış oldu.

3 Temmuz’da ise akaryakıta büyük bir zam daha gelecek. 3 Temmuz günü TÜİK’in açıklayacağı Haziran ayı enflasyon verileri sonrasında ÖTV’ye yapılacak zamla beraber akaryakıt fiyatlarının litrede %17’nin üzerinde artması öngörülüyor.

akaryakita-otv-zammi-1.jpg

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL AVRUPA

Benzin litre fiyatı: 42.27 TL
Motorin litre fiyatı: 42.38 TL
LPG litre fiyatı: 20.19 TL

İSTANBUL ANADOLU

Benzin litre fiyatı: 42.14 TL
Motorin litre fiyatı: 42.28 TL
LPG litre fiyatı: 19.64 TL

ANKARA

Benzin litre fiyatı: 43.25 TL
Motorin litre fiyatı: 43.35 TL
LPG litre fiyatı: 20.19 TL

İZMİR

Benzin litre fiyatı: 43.59 TL
Motorin litre fiyatı: 43.77 TL
LPG litre fiyatı: 19.89 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN