Akaryakıtta zam yağmuru durmuyor! Dev zamla birlikte 30 liraya dayanacak... 11 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıtta zam yağmuru durmuyor! Dev zamla birlikte 30 liraya dayanacak... 11 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte Brent petrol fiyatlarındaki değişim sürerken, benzin, LPG ve motorin fiyatları indirim ve zam haberleriyle değişkenlik göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda hem benzinin litresine hem de motorin fiyatlarına zam gelmişti. Gelen zam sonrası bir son dakika haberi daha geldi. Akaryakıtta zam yağmuru durmuyor! O tarihten itibaren motorine bir zam daha geliyor. Dev zamla birlikte 30 liraya dayanacak!

Akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından didik didik araştırılmaya devam ediyor. Brent petrolde yaşanan fiyat dalgalanması ve dolar kurundaki yükseliş ile birlikte benzin, LPG ve motorin fiyatları değişmeye devam ederken zam haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi sürücüleri kahredecek. Akaryakıtta zam yağmuru! Motorine o tarihte okkalı zam geliyor. Dev zamla birlikte 30 liraya dayanacak! Peki akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? 11 Temmuz 2023 Salı günü benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? Motorine ne kadar zam geliyor? İşte il il güncel akaryakıt fiyatları...

AKARYAKITTA ZAM YAĞMURU! MOTORİNE O TARİHTE OKKALI ZAM GELİYOR

Geçtiğimiz haftadan beri akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam gelirken sürücüler 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı?' sorularını araştırıyor. Gelen son dakika haberi araç sahiplerini kahredecek. Motorine 12 Temmuz Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 7 kuruşluk zam bekleniyor. Benzin grubunda ise herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor.

ghghgh-2023-07-11t104345-462.jpg

11 TEMMUZ 2023 SALI GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 26.60 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 25.19 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 11.85 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 26.65 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 25.25 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 11.89 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 27.13 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 25.72 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 11.97 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 27.15 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 25.83 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 11,99 TL

ghghgh-2023-07-11t104406-700.jpg

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN