Akbank kart sahiplerine müjde! Başvurular başladı: Anında 50 bin lirayı bulan ödeme

Akbank kart sahiplerine müjde! Başvurular başladı: Anında 50 bin lirayı bulan ödeme

Müşterilerine özel kampanyalar düzenlemeye devam eden Akbank, yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Düşük faiz oranıyla kredi vermeye hazırlanan banka, 50 bin liraya kadar nakit ihtiyaçlarını karşılayacak. İşte, Akbank'ın yeni ihtiyaç kredisi detayları...

Akbank müşterisi olanlara müjde! Bankada hesabı olanlar, bireysel tüketici kredi kampanyasıyla 50 bin liraya kadar nakit kredi kullanabilecek. Söz konusu kampanyadan faydalanmak isteyenler 31 Ağustos tarihine kadar başvurularını yapabilecek.

Bankanın bu kredi kampanyası kapsamında, kredi kullananlara 3 ay erteleme ve 36 ay vade imkanı sunulacak. Ayrıca, kredi notu yüksek olan müşteriler daha yüksek miktarlarda kredi kullanma hakkına da sahip olacak.

11-ic.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Akbank tarafından başlatılan yeni kredi kampanyasına başvurmak isteyenler, bireysel hesaplarından ya da Akbank şubeleri üzerinden başvurularını yapabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN