Akbank'tan 2023'ün en büyük çılgınlığı! 50 bin TL'yi şimdi cebinize koyun, ödemeye 2024'te başlayın

Akbank'tan 2023'ün en büyük çılgınlığı! 50 bin TL'yi şimdi cebinize koyun, ödemeye 2024'te başlayın

Acil nakit ihtiyacı olanları sevindirecek haber Akbank'tan geldi. 50 bin TL'yi bulan ihtiyaç kredisi veren Akbank, ilk 3 ay geri ödemesiz olarak kredi kullandıracağını duyurdu. İşte, Akbank'ın yeni kredi kampanyasının detayları...

Akbank, acil nakit ihtiyacı olanlara kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni bir kampanyaya imza atan banka, 50 bin TL'lik ihtiyaç kredisini 3 ay geri ödemesiz kullanma imkanı sunuyor.

50 BİN TL'YE 12 AY VADE İMKANI

Akbank düzenlediği yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile 50 bin TL kredi imkanı sağlıyor. 12 ay vade seçeneği sunan banka, aylık taksit tutarını ise 5.771 TL olarak belirledi.

c-h-8-ic.jpg

"Doğrudan Kredi" adıyla başlatılan kredinin faiz oranı ise yüzde 4,17 oldu. Bankanın kredi kampanyasından faydalanacak müşteriler 3 ay geri ödememe seçeneğini de tercih edebilecekler. Böylelikle 50 bin TL'lik kredinizi bugün aldıktan sonra ödemeye 3 ay sonra başlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN