Altın alacaklar önümüzdeki ayı beklemesin! İslam Memiş'ten uyarı geldi: O tarihte soluksuz yükselecek

Altın alacaklar önümüzdeki ayı beklemesin! İslam Memiş'ten uyarı geldi: O tarihte soluksuz yükselecek

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı sonrası hızla yükselişe geçen gram altın 1.658 liraya kadar çıkmış durumda. Çeyrek altın fiyatı ise 2.729 TL'den işlem görmekte. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gram altın ne kadar olacak?' sorularını araştırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten korkutan uyarı geldi. Altın alacaklar önümüzdeki ayı beklemeyin! Altın kahini uyardı, o tarihte soluksuz yükselecek.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten flaş açıklama! Altın tahminleriyle yatırımcılar tarafından yakından takip edilen İslam Memiş'ten korkutan uyarı geldi. Altın almayı bekleyenler dikkat! İslam Memiş tarih verip uyardı. Gram altın o tarihte soluksuz yükselecek. Kimse bunu beklemiyordu. Peki altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne? İşte İslam Memiş'in dikkat çeken açıklamaları...

İSLAM MEMİŞ ÜSTÜNE BASA BASA UYARDI: O TARİHTE SOLUKSUZ YÜKSELECEK

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için korkunç bir tahminde bulundu. Tarih vererek yatırımcıyı uyaran Memiş, "Ons altında Ekim ayı itibariyle rüzgar tersine dönecek ve 2.000 dolar seviyesini göreceğiz. Yıl sonuna kadar ons altında 2.080 ve 2.150 dolar seviyelerini takip etmeye devam edeceğim. Ons altında kısa vadeli baskılanma devam etse de orta ve uzun vadede yön yukarıya doğru olmaya devam ediyor." dedi.

ghhggh-2023-09-12t120404-848.jpg

ALTIN ALACAKLAR SAKIN BEKLEMEYİN!

Gram altında beklediği yeni seviyeleri duyuran Memiş, "Gram altının fiyatının internette 1.660 TL seviyesinde görüyorsunuz. Kuyumcularda ise fiyat 1.700 TL ile 1.708 TL arasında bulunuyor. 1.700 TL altındaki rakamlar orta ve uzun vadede mutlaka alım fırsatı olarak değerlendirilmelidir. Altın borcu olan, düğün yapacak olan, elinde TL bulunduran ve altın yatırımı yapacak olanların bu fiyatların kalıcı olmayacağını ve alım yapmaları gerektiğini bilmeleri gerekir. Bir daha bu fiyatlar görülmeyecek. FED toplantısına kadar baskı olacak ve o toplantı sonrasında altın fiyatları yükselmeye başlanacak." uyarısında bulundu.

hgghgh-2023-09-12t120433-205.jpg

"TARİHİ REKOR GELİYOR..."

Altın fiyatlarında rekor beklentisini açıklayan Memiş "Ons altın tarafından baskılanma devam etse de dolar güçlü durduğu için gram altında düşüş görmüyoruz. Ekim ayında gram altında yeni rekorlar bizi bekliyor olacak. Eylül ayında gram altındaki her düşüş altın yatırımcısı için bir fırsat olacak. Sonrasında altında soluk almadan yükselişler meydana gelebilecek." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN