Altın borcu olanlar dikkat! Altında alım fırsatı için tarih verdi: İslam Memiş'ten ezber bozan açıklama

Altın borcu olanlar dikkat! Altında alım fırsatı için tarih verdi: İslam Memiş'ten ezber bozan açıklama

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı sonrası hızla yükselen çeyrek altın ve gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırarken vatandaşlar 'Altın fiyatları daha da yükselecek mi? Gram altında alım fırsatı ne zaman?' sorularını araştırıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için alım fırsatını açıkladı. O tarihte altın fiyatları düşüşe geçecek! Elinizi çabuk tutun.

Altın fiyatlarında flaş gelişme! Merkez Bankası'nın faiz kararı ve ABD'den gelen ekonomik veriler sonrası hızla yükselişe geçen altın fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Yükselişe geçen gram altın 1.626 TL'ye kadar çıkmış durumda. Çeyrek altın fiyatı ise 2.676 TL seviyesini görmüş durumda. Yatırımcılar 'Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gram altında alım fırsatı ne zaman? Altın fiyatları ne zaman düşüşe geçecek?' sorularını araştırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik açıklamalar peş peşe geldi. Altın borcu olanlar dikkat! Altın kahini gram altında alım fırsatı için tarih verdi. İşte İslam Memiş'in dikkat çeken gram altın yorumu...

dfdffd-38.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN DOLAR İÇİN KRİTİK TAHMİN

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ABD'den gelen ekonomi verileri sonrası piyasaları değerlendirdi. TV 100'deki köşe yazısında yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulunan Memiş, dolar ve euro için beklediği seviyeleri açıkladı. Dolar TL kurunda ise 25,85 ile 26,10 lira aralığının geçerliliğini koruduğunu belirten Memiş, yıl sonuna doğru 24,50 lira civarına kadar bir düşüş beklediğini ifade etti.

hghgh-34.jpg

ALTIN BORCU OLANLAR DİKKAT! GRAM ALTINDA ALIM FIRSATINI AÇIKLADI

Altın fiyatlarındaki yükselişlere değinen İslam Memiş, seçimden önce olan seçimden sonra kaybolan makas aralığına dikkat çekerek gram altın için bomba bir tahminde bulundu. Gram altın fiyatının ekranlar 1615 lira gözüken gram altının fiziki tarafta 1635 lira olduğunu ifade eden ünlü analist, aradaki farkın önemsenmesi gerektiğini vurguladı. Gram altın için 1550 ila 1650 lira arasının geçerliğini korudğunu, yıl sonuna kadar ise 1750 ila 1800 lira aralığının görülebileceğini anlatan Memiş, düşüşlerin alım fırsatı olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN