Altın fiyatları ok gibi fırladı! Herkes kuyumcuya gitmek için o tarihi bekliyor: Bekleyen 2 bin 700 TL'ye bozacak

Altın fiyatları ok gibi fırladı! Herkes kuyumcuya gitmek için o tarihi bekliyor: Bekleyen 2 bin 700 TL'ye bozacak

Altın fiyatları durulmuyor, resmen ok gibi fırladı! Herkes kuyumcuya gitmek için o tarihi bekliyor! Bekleyenler 2 bin 700 TL'ye altınları bozacak! Sabreden muradına erecek...

Altın fiyatlarındaki yükseliş, gram altının 2 bin 700 TL'yi göreceği tarih konusunda uzmanları açıklama yapmaya sevk etti.

GRAM ALTIN O TARİHTE 2 BİN 700 TL'Yİ GÖRECEK

altin-fiyatlari.webp

Altın piyasasında son dönemde yaşanan hareketlenmeler, uzmanları önemli açıklamalara yönlendirdi. Gram altın, bin 872 TL seviyesine ulaşarak rekor kırdı. Cumhuriyet altını 12 bin 431 TL, çeyrek altın ise 3 bin 121 TL'den satıldı. Ons altında yaşanan hareketlenmenin devam etmesi beklenirken, uzmanlar gram altının 2 bin 700 TL'yi göreceği bir tarih belirtti.

YILIN İKİNCİ YARISINDA GRAM ALTIN 2 BİN 700 TL

islam-memis4.png

Kuyumcu Nazar Özsahakyan, altının güvenli liman olduğunu vurgulayarak, yılsonuyla birlikte altının her zaman yükseleceği öngörüsünde bulundu. Yeni yılda ons altının 2350 dolar seviyesinde olacağı tahmin ediliyor. Gram altında ise 2000 TL ve üzerinde bir artış bekleniyor. İslam Memiş, "Yılın ilk yarısında 2 bin 500, ikinci yarısında 2 bin 700 civarında seyredeceği" tahmininde bulundu. Uzun vadeli altın yatırımlarının kazandırmaya devam edeceği öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN