Altın fiyatları rekora doymadı! Uzmanlar bir sonraki rekor için tarih ve rakam verdi: Herkesin gözü o tarihte!

Altın fiyatları rekora doymadı! Uzmanlar bir sonraki rekor için tarih ve rakam verdi: Herkesin gözü o tarihte!

Altın fiyatları merak konusu olurken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın alanlar uzman değerlendirmelerini takip etmeye başladı. Dolarla beraber yükselişi devam eden altın için İslam Memiş'ten uyarılar geldi. Agresif yükselişlere dikkat çeken Memiş, altınla borçlanacak olanlar için bakın ne dedi?

Altın yükseliş trendine geçerken, gözler seçim sonrasında piyasa durumuna döndü. Tahminleri ve uyarılarıyla dikkat çeken İslam Memiş, yaz ayı için ciddi uyarılar yaptı. Altınlara borçlanacak olanlar ise bir an önce elini çabuk tutsun. Bakın altında hangi seviyeler geliyor?

altinnekadar.jpg

MEMİŞ, ALTINDAKİ ZİRVE SEVİYEYİ VERDİ! TARİH BELLİ

Gram altın 1200 lira seviyelerini aşarken, çeyrek altın, yarım altın ve tam altında yükselişine devam ediyor. Altın tahminleriyle bilinen İslam Memiş'ten de peş peşe uyarılar geldi. Geçen günlerde altının 1253 TL'yi test etmesinden sonra Memiş, 2023 yılının doyumsuz bir yıl olacağını söyledi.

gramaltin.jpg

ALTINDA ÖNCE DÜŞÜŞ SONRA YÜKSELİŞ YAŞANACAK

Gelecek hafta altında düşüş yaşanabileceğini aktaran İslam Memiş, bunun fırsat olarak değerlendirilmesini istedi. Gram altında değer artışlarının devam edeceğini belirten Memiş, kısa vadeli bir düzeltmenin de yaşanabileceğini aktardı. Düzeltmenin alım fırsatı yaratacağını aktaran Memiş," Haziran ayından itibaren 1450 TL, 1550 TL seviyeleri sürpriz değil." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN