Altın fiyatları yere çakıldı! Altın almak isteyenler dikkat: O tarihi duyurdular

Altın fiyatları yere çakıldı! Altın almak isteyenler dikkat: O tarihi duyurdular

Son dakika altın fiyatları merak edilmeye başlandı. Seçimin 2. tura kalmasıyla beraber rüzgar tersten esmeye başladı. Dolar/Euro hızla yükselişe geçerken gram altında istikrarsızlık devam ediyor. Elinde gram altınlar olanlar ya da satın almak isteyenler o tarihe dikkat! İslam Memiş altın ve dolar için uyarılarda bulundu.

Seçimle beraber piyasada hızlı bir yükseliş devam ederken, Geçtiğimiz günlerde dolar endeksinin 103 seviyesini aşarak zirve seviyeyi test etti. Bununla beraber altın fiyatlarında baskı arttı. Gram altın ise 1242 lirayı test etti daha sonra 1237 liraya kadar gerileyerek hızlı bir düşüş yaşadı. İslam Memiş ise döviz ve altın yatırımı yapanlar için flaş bir uyarı geldi.

altin.jpg

SERT DÜŞEN GRAM ALTIN İÇİN UYARI

Yaz aylarında gram altında yükseliş öngördüğünü belirten Memiş, "Aslında birinci turda vatandaşlar kuyumcularda kuyruklar oluşturdu. 1510 liradan gram altın almıştı, yanlış hamlelerdi. Tekrar bu tuzağa düşmemeleri gerekiyor. Manipülasyon piyasası oluşuyor. Piyasalar da biraz daha kontrol altına alındı.”

YAZIN ALTINDA YÜKSELİŞ YAŞANABİLİR

Memiş, "148 lira değer kaybetti gram altın, kısa vadede kuvvetli değer kayıpları ama 1350 lira altında değer kaybı beklemiyorum. 1350 lirayı dikkate almak gerekiyor. Yaz aylarında yükseliş öngörümü koruyorum. Dolar kurunda da yaz aylarında yükseliş öngörüyorum” ifadelerini kullandı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN