Altın kahininden altın gibi tavsiye! Herkes hazırlıklı olsun! Seçim sonrasında fırlayacak!

Altın kahininden altın gibi tavsiye! Herkes hazırlıklı olsun! Seçim sonrasında fırlayacak!

Son Günlerin en tartışmalı konuları arasında yer alan altın fiyatları hakkındaki açıklama Altın kahininden geldi. Seçime yalnızca bir gün kala altın fiyatları da atağa geçti. Uzman isim 2. turdan sonra 1300 TL rakamlarını işaret etti. İşte altın fiyatlarındaki son gelişmeler…

Piyasalarda altın kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş güncel yorumları ile vatandaşları uyarmaya devam ediyor. Yaptı ekonomi yorumları ile dikkat çeken uzman isim seçime saatler kala flaş bir açıklamaya imza attı. Seçim sonrasında piyasalardaki rakamlar hakkında önemli bir açıklama yapan Memiş 1300 TL rakamlarını işaret etti. İşte altın fiyatlarındaki son gelişmeler…

ALTIN FİYATLARI FIRLAYACAK

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerin ardından bir sonuca varılamaması nedeniyle ikinci tur hazırlıkları başladı.28 Mayıs'ta yapılacak olan seçime saatler kala altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasayı değerlendirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile tahminlerini aktaran uzman isim seçim sonrasındaki rakamları açıkladı.

islam-memis-gram-altin.jpg
İslam Memiş resmi sosyal medya hesabı üzerinden saat 12.38'de yaptığı altın yorumları ile tüm yatırımcıların dikkatini çekti. Seçim sonrasında Altın fiyatlarının yükseleceğini belirten uzman isim 1300 TL ile 1400 TL bandını işaret etti. İslam Memiş yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:


“1. Tur seçim arifesinde fiziki altın 1.516
2. Tur seçim arifesinde fiziki altın 1.387
1. Tur seçimlerine 1 hafta kala çok yalvardım almayın diye.
2. Tur seçim arifesinde arkadaşıma “ 2 haftadır 1.350 altı ben de yok, 1.350-1.400 arası bana uygun “ dedim. Aynı düşüncem geçerli. Gerisi nasip”

memis-aciklama.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN