Altın ve gümüşe tur bindirecek... İslam Memiş alanı zengin edecek yatırımı açıkladı: "Bir koyan bin alıyor"

Altın ve gümüşe tur bindirecek... İslam Memiş alanı zengin edecek yatırımı açıkladı: "Bir koyan bin alıyor"

Finans Analisti İslam Memiş'ten köşeyi döndürecek tavsiye geldi. Altın ve gümüşten bile daha karlı bir yatırım olarak o madeni işaret etti. İslam Memiş, zengin olmak isteyen yatırımcılara seslendi. Bu yatırımı yapan bir koyuyor bin alıyor...

Altın ve gümüş yatırımından daha fazla kazandıracak yatırımı İslam Memiş açıkladı. Finans analistinin değerlendirmelerine göre, altın fiyatlarındaki dalgalanmalar yatırımcıyı endişelendiriyor. Beklenen getiriyi sağlamaktan uzak olduğu düşünülürken, o yatırım aracını işaret etti.

ALTIN VE GÜMÜŞ YILI

İsabetli tahminleriyle bilinen İslam Memiş, yatırımcılar tarafından yakın takibe alındı. Finans Analisti İslam Memiş, 2024 yılı için 'Altın ve Gümüş Yılı" olacağını işaret etmişti. Piyasadaki dengelerden bahseden uzman isim, son kararların bu dengeyi sağlamak adına alındığını söyledi. Altın değerlendirmesinde İslam Memiş, uzun vadede altının kazandırmaya devam edeceğini vurguladı.

5-qram-4wnz-cover.jpg

DÜNYANIN GÖZDESİ OLACAK

İslam Memiş, açıklamalarına yeni bir yatırım aracından bahsederek devam etti. Tüm dünyanın dikkatini yakın gelecekte çekecek olan bu madeni işaret ederek, yatırımcılara çok kazandıracağını söyledi.

Yatırım tavsiyesi olmadığını söyleyen Finans Analisti İslam Memiş, elinde para olanlara seslendi. Yatırımcıya seslenen Memiş, "Kobalt" madenini işaret etti. Yakın zamanda dünyanın gözdesi olacağını söyleyerek, erken davrananlar kazancı cebine koyacak.

image-531546832.webp

ALTIN VE GÜMÜŞ REKABET EDEMEYECEK

Finans Analisti İslam Memiş'İn açıklamalarına göre, kobalt madeni altın ve gümüşe tur bindirecek. Son 3 yıl içerisinde tam 9 kat değeri yükselen gümüş ve uzun vadeli yatırımın gözdesi altının kobaltta rekabet edemeyeceğini söyledi. İslam Memiş'e göre, "Geleceğin dünyasında kobalt kaçınılmaz bir başrol olacak" ifadelerini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN