"Altında an meselesi! Selçuk Geçer hemen hoplayıp zıplamayacağız diyerek uyardı: Tarihi yükseliş geliyor,

"Altında an meselesi! Selçuk Geçer hemen hoplayıp zıplamayacağız diyerek uyardı: Tarihi yükseliş geliyor,

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz 3 günde büyük kayıplar yaşayan altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Gram altın 1.796 TL'den işlem görürken çeyrek altın fiyatı ise 2.957 liradan piyasada işlem görmekte. Peki altın fiyatları yükselecek mi? Gram altın ne kadar olacak? Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer 'Altında an meselesi!" diyerek uyardı. Tarihi yükseliş geliyor. Bu fırsatı kaçıran bin pişman olur. İşte altın fiyatlarında son durum...

Hafta başından bu yana büyük kayıplar yaşayan altın fiyatları vatandaşların gündeminde. Gram altın 1.800 TL'nin altına kadar gerilerken güncel altın fiyatları merak konusu oldu. Vatandaşlar 'Altın fiyatları düşüşe devam edecek mi? Altın alınır mı, satılır mı?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den flaş altın uyarısı geldi. Altın alacaklar bu tarihi sakın kaçırmayın. 'Altında an meselesi!' diyerek uyardı. Tarihi yükselişlere hazır oldun! İşte Selçuk Geçer'in altın ile ilgili yapmış olduğu açıklamaları...

SELÇUK GEÇER UYARDI: ALTIN FİYATLARI YENİDEN YÜKSELECEK

Piyasanın nabzını tutan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altın fiyatları ile ilgili flaş bir uyarıda bulundu. Altın fiyatlarında alım fırsatını açıklayan Geçer, beklediği yeni seviyeleri duyurdu. Tarihi yükselişlere hazır olun. İşte Selçuk Geçer'in altın fiyatları ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar:

"Bu nedenle biz uzun vadeli bir yükseliş döneminin geldiğini düşünerek alım yaptığımızda, ne olursa olsun aldıklarımızı satmayacağız. 2025 yılına kadar birikimlerimize ellemeyi aklımızdan dahi geçirmeyeceğiz. Fed'in faiz artırımı belirsizliğini koruyor. 2 toplantı üst üste faizlerin artık yükseltilmeyeceğine yönelik net bir mesaj geliyor gibi olsa da, Fed toplantısında bulunan kişilerin şu anda yapmış olduğu açıklamalar aslında ekonominin pamuk ipliğine bağlı gittiğini gösteriyor.

altinda-an-meselesi-selcuk-gecer-hemen-hoplayip-ziplamayacagiz-diyerek-uyardi-tarihi-yukselis-geliyor-1.jpg

İlerleyen haftalarda yaşanacak bir petrol krizi, altın krizi, ekonomik verilerde tutarsızlık yeni bir faiz artırımına neden olabilir. Elbette yapılacak bu faiz artırımı da altın fiyatlarındaki baskıyı yukarı çekecektir.

TARİHİ YÜKSELİŞLER GELİYOR!

Ancak bu demek değildir ki, altın fiyatları Fed kararı sonrasında yükselmeyecek. ABD Merkez Bankası, belki zirve noktasına belki de zirveden önceki son durağına geldi ve ellerinde tek bir atımlık kurşun var. Artık altının önünü kapatamazlar bu yüzden iyice bir sakinleşip, uzun vadeli yükselişin hangi noktada başlayacağına emin olacağız. Altın fiyatları yükselecek ve 2024 yılı için ons tarafında 2400-2500 dolarlık beklentimde ısrarcı olmaya devam ediyorum.

altinda-an-meselesi-selcuk-gecer-hemen-hoplayip-ziplamayacagiz-diyerek-uyardi-tarihi-yukselis-geliyor-2.jpg

'ALTINDA AN MESELESİ!' DİYEREK AÇIKLADI

Dünyadaki kriz riski giderek artıyor. Evet, Orta Doğu tarafında yeni bir şey yaşanmayacak gibi. Bölgedeki Arap ülkeleri lafla İsrail'e kafa tutsa da, icraat olarak hiçbir şey yapmamaya ve 3 maymunu oynamaya devam ediyorlar. Ancak gerek o bölgede gerekse de Pasifik tarafında işler kızışabilir. Yeni ve çok büyük bir krizin eşiğindeyiz, yakın gelecekte görkemli jeopolitik riskler kapımızda olacak ve bunların yaşanması, altın fiyatlarını tarihi seviyelere çekecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN