Altında fırsatı kaçıranlar dikkat: Bir şansınız daha var! Yeni fırsat o tarihte geliyor

Altında fırsatı kaçıranlar dikkat: Bir şansınız daha var! Yeni fırsat o tarihte geliyor

Altın piyasasında yeni döneme işaret eden ekonomist Remzi Özdemir, altını olan ya da altın almak isteyenlerin bilmesi gerekenleri anlattı. İşte, Remzi Özdemir altın yorumları...

Altının güçlü seyrinin süreceğini ifade eden ekonomist Remzi Özdemir, paranın diğer varlıklardan çıkıp altına kayacağını dile getirdi. Altın fiyatlarının artacağının altını çizen Remzi Özdemir, "Altın tarafı çok önemli. Altın yatırımına yıllarca muhalif oldum ama şu anda altın için yeni bir dönem başlıyor. Yaklaşık 5-6 haftadır aynı şeyleri söylüyorum, daha bunlar altının ilk günleri" dedi.

2023/03/06/remzi-ozdemir.jpgRemzi Özdemir

"YENİ POZİSYON ALINAN BİR YATIRIM ARACI"

Altın alma eğilimlerinin başlayacağına dikkat çeken Remzi Özdemir, şöyle konuştu:

"Altın özellikle uluslararası yatırımcıların yeni yeni pozisyon almaya başladığı bir yatırım aracı. Çünkü diğer yatırım araçlarında ciddi anlamda fiyat artışı var ve burada özellikle yurt dışı piyasalar ons için konuşuyorum, hisse senetlerinden diğer varlıklardan çıkıp altına yönelme olacaktır. Amerikan tahvillerinden çıkan paranın ki ortada faizlerde düşüş var, bu onsa yönelimi artırıyor ve bakın altın her şeye rağmen 2 bin doların üstünde."

"2024, 2025 YILLARI ALTININ YILI OLACAK"

Remzi Özdemir ayrıca, "Altında daha çok gidecek bir yol var bence 2024 ve 2025 altın yılı olacak. Altının yanında gümüş de hareket ediyor ama ana yatırım aracı olacak olan altın" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN