Altının kilogram fiyatında düşüş

Altının kilogram fiyatında düşüş

Standart altının kilogram fiyatı, gün sonunda yüzde 0,1 azalarak 2 milyon 515 bin liraya düştü. Dün, altının kilogram fiyatı 2 milyon 518 bin liradan kapanmıştı.

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) gün sonunda standart altının kilogram fiyatında hafif bir düşüş yaşandı. Altının kilogram fiyatı, yüzde 0,1 oranında gerileyerek 2 milyon 515 bin lira seviyesine indi. Bir önceki gün ise standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 518 bin liradan kapanmıştı.

EN DÜŞÜK 2 MİLYON 504 BİN LİRAYI GÖRDÜ

Gün boyunca standart altının kilogram fiyatı, en düşük 2 milyon 504 bin lirayı, en yüksek ise 2 milyon 550 bin lirayı gördü. Piyasa hareketliliği, gün içindeki dalgalanmalarla dikkat çekti.

KMKTP'de altın işlemlerinde toplam işlem hacmi 1 milyar 762 milyon 197 bin 282,53 lira olarak kaydedildi. Bu işlemler kapsamında toplamda 701,47 kilogram altın işlem gördü. Tüm metallerde ise toplam işlem hacmi 1 milyar 934 milyon 660 bin 620,88 lira olarak gerçekleşti.

Bu veriler, altın piyasasındaki hareketliliği ve yatırımcıların altına olan ilgisini gösterirken, piyasanın genel durumu hakkında da önemli ipuçları veriyor. Altın, yatırımcılar için güvenli liman olma özelliğini korurken, fiyatlar üzerindeki dalgalanmalar küresel ekonomik gelişmeler ve piyasa dinamiklerinden etkilenmeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN