Analist Şenol Kaan altında büyük patlama diyerek açıkladı! Önce dip yapacak sonra o rakama fırlayacak

Analist Şenol Kaan altında büyük patlama diyerek açıkladı! Önce dip yapacak sonra o rakama fırlayacak

Analist Senol Kaan, Aralık ayının ilk gününden yükselişe geçen altını değerlendirdi. 2020 yılından itibaren yaşanan fiyat hareketlerini inceleyen Kaan, altında en önemli dip ve tepe seviyelerine dikkat çekti. Altındaki yükseliş devam ederken Analist Senol Kaan'dan, altın yatırımcılarını sevindirecek bir analiz geldi.

Altın hakkındaki açıklamalarıyla tanınan analist Şenol Kaan, yatırımcıları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Aralık ayının ilk günüyle birlikte yükselişe geçen altının 2 bin 500 seviyesini göreceğini kaydetti.

Şenol Kaan, Ons altının 2020 itibarıyla detaylı analiz yaparak, tepenin 2046, dibin ise 1620 dolar seviyesi olduğunu söyledi. Kaan, "Bu 3 yıl içerisinde karşımıza böyle oluşum çıktı." dedi.

alufgfg

Analist Kaan, "Eğer bu oluşum devreye girerse fiyatlarda ons tarafında yükselişler devam eder ve 2 bin 300'lü seviyeler gündemi meşgul eder. Bu daha birinci dibimiz, sonrasında 2.500'lü seviyeler var." ifadelerini kullandı.

NE ZAMAN 2 BİN 500 DOLAR OLUR?

Kaan, "Tabi ki de bu fiyatlar hemen gelecek düşüncesine kapılmayın, biraz zaman alabilir ama böyle bir oluşumu da lütfen göz ardı etmeyin. Sonrasında bir de bu 3 yılın sıkışması var. Eğer 2067 seviyeleri hacimli bir şekilde kırılırsa bu sıkışma zaten bir şekilde patlayacağını biliyorsunuz. Yani 2500'lü seviyelere doğru bir potansiyel var ama bugün ama yarın... Böyle bir oluşumun takipçisi olmanız gerekiyor." açıklamasında bulundu.

altyhgh

ALTIN BORCU OLANLARI UYARDI

Altın borcu olanlara uyarı yapan Kaan, "Altın borcu olanlar ve altın ile borçlanmayı düşünenler tekrar düşünsün çünkü ons altının hareket potansiyeli artmaya başladı." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN