Araba almak isteyen elini çabuk tutsun! Ayda sadece 4 bin TL: O marka kampanyayı patlattı

Araba almak isteyen elini çabuk tutsun! Ayda sadece 4 bin TL: O marka kampanyayı patlattı

Son dönemlerde sıfır araç piyasası yükselişi sebebiyle markaların düzenlediği kampanyalar merakla araştırılıyor. Peki hangi marka kampanya başlattı? Tüm detaylar haberimizde.

Sıfır araç piyasasında yaşanan fahiş yükselişler vatandaşın araç hayallerini rafa kaldırmasına sebep olsa da bu kampanyalar herkesi araç sahibi yapacak! Büyük otomobil markasının ödeme kampanyaları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MARKALARIN ARAÇ KAMPANYASI

Renault markası tarafından yapılan son haberlere göre araç sahibi olmak isteyen vatandaşlara 400 bin TL kredi ödeme kolaylığı sunulacak. Kredi kapsamın da vatandaşlar diledikleri araca sahip olabilecekler. Son dönemlerde döviz kurunda yaşanan artışlar da araç fiyatlarını epey etkiledi. 

Renault Araç Kampanyası

Sıfır araçlar ve ikinci el araçlar günden güne yükselmeye başladı ve piyasada 500 bin TL altında sıfır araç kalmadı. Renault ise vatandaşın bu mağduriyetini gidermek için büyük bir kampanya başlattı. Daha uygun fiyatlarla ve ödeme kolaylığıyla araç sahibi olabileceksiniz. Kampanya kapsamında vatandaşın Renault araç tercihi de artmaya başladı. Renault bayilerine giderek indirimli olarak satılan araçları öğrenebilir ve 400 bin TL kredi ödeme seçenekleriyle ilgili de bilgi sahibi olabilirsiniz. Kampanya kapsamında belirlenen araçların listesi marka tarafından araç sahibi olmak isteyen vatandaşlara bildiriliyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN