Araba sahiplerine Ziraat Bankası'ndan müjde: Benzin motorin ve LPG'ye dev indirim geldi! Son tarih 31 Mart

Araba sahiplerine Ziraat Bankası'ndan müjde: Benzin motorin ve LPG'ye dev indirim geldi! Son tarih 31 Mart

Benzin, LPG ve motorin fiyatları Brent petroldeki dalgalanma ile birlikte değişmeye devam ediyor. Son olarak üst üste zamlanan akaryakıt fiyatları 40 TL bandına dayanmış durumda. Sürücüler 'Akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi? 14 Mart 2024 güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?' sorularını araştırırken Ziraat Bankası'ndan güzel haber geldi. Milyonlarca araç sahibi bu haberle bayram edecek! Benzin motorin ve LPG'ye dev indirim geldi. Kampanya kapsamında indirimli akaryakıt alabileceksiniz.

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri milyonlarca sürücü tarafından yakından takip edilmekte. Son olarak benzin ve motorine gelen zam sonrası tabelalar yeniden değişmişti. Benzinin litresi 40 TL'ye dayanırken sürücüler 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı?' sorusunu araştırmaya başladı. Beklenen güzel haber ise Ziraat Bankası'ndan geldi. Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanya kapsamında, akaryakıt harcamalarına 175 TL Bankkart Lira verileceği belirtildi. Kampanyanın bitiş tarihi ise 31 Mart! İşte 14 Mart 2024 güncel benzin, LPG ve motorin fiyatları...

ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT! AKARYAKIT FİYATLARINDA DEV KAMPANYA

Ziraat Bankası dev akaryakıt kampanyasını duyurdu. Müşterilerine özel yapılan duyuruda, 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz harcamalarında 175 TL Bankkart Lira hediye edileceği bildirildi. Katılım için Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden başvuru yapılması gerekiyor.

yeni-proje-2024-03-14t030450-938.jpg

SON TARİH 31 MART

Kazanılan Bankkart Liraları, 5 Nisan 2024 tarihinde yüklenecektir ve Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Ziraat Bankası'nın akaryakıt kampanyası, sürücülere önemli bir fırsat sunarken, kampanyanın bitiş tarihi ise 31 Mart olarak duyuruldu.

14 MART 2024 GÜNCEL AKARYKAIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin fiyatı: 40.44 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 40.69 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 21.60 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda benzin fiyatı: 40.53 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 40.76 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 21.68 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 41.25 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 41.54 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 21.85 TL

yeni-proje-2024-03-14t030532-360.jpg

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 41.45 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 41.75 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 21.90 TL

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz rafineri fiyatı hesaplanırken ise Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN