Araç almak isteyenlere dev fırsat! 10 bin TL taksitle araç sahibi olabileceksiniz

Araç almak isteyenlere dev fırsat! 10 bin TL taksitle araç sahibi olabileceksiniz

Araç almak isteyenlere dev fırsat Citroen'den geldi! Ayda sadece 10 bin TL taksitle araç sahibi olabileceksiniz! Sıfır otomobilde efsane kampanya...

Otomobil fiyatlarındaki artış, vatandaşları uygun araç araştırmaya yönlendiriyor. Bu bağlamda, Citroen, Fiat, Renault ve Hyundai gibi otomotiv firmaları ön plana çıkıyor. Citroen'in güncel fiyat listesi incelendiğinde, dikkat çekici bir sıfır otomobil fırsatının sunulduğu görülüyor.

10 BİN TL TAKSİTLE SIFIR OTOMOBİL

citroen-ami-ne-kadar.jpg

Citroen, 10 bin TL taksitle sıfır otomobil alma olanağı sağlayarak dikkatleri üzerine çekiyor. Bu kampanya, diğer otomotiv firmalarının yüksek fiyatlarına alternatif olarak uygun bir seçenek sunuyor. Citroen'in sunduğu bu fırsat, özellikle bütçe dostu araç arayışında olan vatandaşlar için çekici hale geliyor.

379 BİN TL'DEN SATIŞA SUNULDU

citroen-ami-1200x675-cropped.jpg

Citroen'in 15 Kasım 2023 tarihli fiyat listesine göre, Ami modeli 379 bin TL'den satışa sunuluyor. Ayrıca, 30 Kasım 2023 tarihine kadar geçerli olan bir taksit kampanyası da bulunuyor. Bu kampanya kapsamında, Ami modeli 15 ay süreyle yüzde 0 faiz oranı ile 150 bin TL tutarındaki krediler için 10 bin TL taksitle satın alınabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN