Araç sahipleri bayram edecek! Benzini buradan fulleyenlere büyük indirim: Bu fırsat kaçmaz

Araç sahipleri bayram edecek! Benzini buradan fulleyenlere büyük indirim: Bu fırsat kaçmaz

Akaryakıt fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Brent petrolde düşüş sürerken araç sahipleri 'Benzin ve motorine indirim var mı?' sorusunu araştırıyor. Beklenen haber ise geldi. Benzine büyük indirim geliyor. Araç sahipleri bayram edecek. Peki 21 Şubat 2023 benzin, LPG ve motorin ne kadar? 1 litre benzin kaç TL? Brent petrol kaç dolar? İşte il il güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken peş peşe son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Brent petrolde yaşanan düşüş sonrası beklenen indirim haberi geldi. Benzine büyük indirim geliyor. Araç sahipleri bu haberle bayram edecek. Bu fırsat kaçmaz. Peki akaryakıt fiyatlarında indirim ya da zam haberi var mı? Bugün benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? 1 litre benzin kaç TL? İşte 21 Şubat 2023 güncel akaryakıt fiyatları... 

AKARYAKIT FİYATLARINA ÇİFTE ZAM

Geçtiğimiz hafta petrol fiyatlarında yaşanan değişiklikler sonrası hem benzin fiyatlarına hem de motorin fiyatlarına zam yapılmıştı. Benzinin litre fiyatına 1 lira 9 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 21 kuruş zam gelmişti. Gelen zamlarla birlikte benzin 20 TL'yi aşmıştı.

SON DAKİKA: BENZİNE BÜYÜK İNDİRİM GELDİ 

Yapılan zamlar sonrası vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını sorgularken gelen son dakika haberi sürücüleri sevince boğdu. ING Bank dev benzin kampanyasını duyurdu. ING Bank'tan yapılan duyuruya göre, göre, Bonus üyesi OPET istasyonlarında farklı günlerde 4 defa 250 TL harcama yapınlara, 50 TL indirim uygulanacak. 16 Şubat’ta başlayan kampanya 31 Mart’a kadar devam edecek. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce ”OPET” yazıp, 2205’e SMS gönderilmesi gerekiyor.

gfgfgf-2023-02-21t130843-534.jpg

KAMPANYANIN DETAYLARI VE KOŞULLARI 

ING Bank tarafından duyuru sonrası araç sahipleri kampanyanın detayları araştırmaya başladı. Yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı: 

Kampanya 16 Şubat – 31 Mart 2023 tarihleri arasında Bonus üyesi Total Energies istasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde, 4 defa 250 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasında geçerli olur. Harcamaların her birinin farklı günlerde yapılması gerekir. Aynı gün içinde yapılan akaryakıt ya da otogaz harcamalarında yalnızca bir harcama kampanyaya dahil olur. ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kampanyaya dahildir.

ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart kampanyaya dahil değildir. 50 TL indirim, 6 Nisan 2023 tarihinde kartlara yansıtılır. Kampanya müşteri bazında olduğundan, her müşteri en fazla 50 TL indirim kazanabilir.  Kampanyadan faydalanmak için işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS’undan yapılması gerekir.  Kampanyaya katılım için harcamadan önce “OPET” yazıp 2205’e SMS göndermek gerekir.

21 ŞUBAT 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Gelen indirim haberi sonrası vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını sorgulamaya başladı. Peki 21 Şubat yani bugün benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? 1 litre benzin kaç TL? İşte il il güncel akaryakıt fiyat listesi;

fgffg.jpg

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 21 ŞUBAT SALI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20.89 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 21.23 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10.75 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20.94 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 21.29 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10.75 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı 21.24 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı 21.63 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı 11.37 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı 21.16 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı 21.66 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı 11,04TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN