Araç sahipleri dikkat! Akaryakıt fiyatlarına banka indirimi: Kampanyayı duyan benzin istasyonlarına akın ediyor

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıt fiyatlarına banka indirimi: Kampanyayı duyan benzin istasyonlarına akın ediyor

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar durmak bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde benzine yeni bir zam daha gelmiş ve fiyatlar 40 TL'yi aşmıştı. Gelen zamların sonrasında beklenen indirim haberi geldi. Milyonlarca araç sahibine son dakika olarak duyurdular. Akaryakıt fiyatlarına dev indirim geldi. Fiyatı duyan benzin istasyonlarına akın ediyor. Sakın bu fırsatı kaçırmayın! İşte detaylar haberimizde...

Brent petroldeki artış ile birlikte yükselişe geçen akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatları 40 TL'yi aşarken gözler zam ve indirim haberlerine çevrilmiş durumda. Beklenen haber ise geldi. Araç sahipleri dikkat! Akaryakıt fiyatlarına dev indirim geldi. Fiyatı gören benzin istasyonların akın ediyor. Bu fırsat bir daha gelmez. İşte son dakika akaryakıt indirim haberinin detayları...

Araç sahipleri dikkat! Bankkart, 1 Ekim - 15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bir kampanya başlattı. Yapılan kampanya doğrultusunda, Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 125 TL Bankkart Lira verilecek.

ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT!

Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulamasını veya bankkart.com.tr web sitesine gidip kayıt olmanız gerekmekte. Kampanya sadece müşteriler için geçerli olacakken bir müşteri en fazla 125 TL Bankkart Lira kazanabilir. Kazanılan puanlar bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutardan 125 TL indirim yapılacak.

gfgfgf-2023-10-22t182507-035.jpg

Kazanılan Bankkart Liralar, 17 Kasım 2023 tarihinde yüklenecektir. Bu, müşterilerin yakıt harcamalarından tasarruf etmelerini sağlayacak bir fırsattır.

KAMPANYANIN DETAYLARI...

Kampanya 1 Ekim - 15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr'den katılım sağlanması gerekmektedir.

Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 125 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 125 TL Bankkart Lira kazanabilir.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir.

Aynı gün tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerin yalnızca bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

22 EKİM 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin fiyatı: 35.10 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 39.56 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 18.15 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda benzin fiyatı: 35.15 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 39.62 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 18.18 TL

gfgf-92.jpg

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 35.80 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 40.20 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 18.22 TL

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 35.90 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 40.37 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 18.27 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN