Araç sahipleri dikkat! Benzin, LPG ve motorine dev indirim kampanyası: İş Bankası son dakika olarak duyurdu

Araç sahipleri dikkat! Benzin, LPG ve motorine dev indirim kampanyası: İş Bankası son dakika olarak duyurdu

Akaryakıt fiyatlarına gelen zam ve indirim haberleri araç sahipleri tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Brent petrolün tekrardan 82 dolara çıkmasıyla birlikte benzin ve motorin fiyatlarına peş peşe zam geldi. Gelen zammında ardından fiyatlar rekor seviyeye ulaşırken sürücüleri sevindirecek haber İş Bankası'ndan geldi. Akaryakıt fiyatlarında dev kampanya başladı. Benzin, LPG ve motorine dev indirim geldi. Sürücüler bu kampanyayı duyunca akaryakıt istasyonlarında sıraya girecek.

Benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri sürücüler tarafından merakla takip edilmekte. Brent petrolün tekrardan yükselişe geçmesi ile birlikte akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam geldi. Gelen zamlar sonrası tabelalar yeniden değişirken araç sahiplerine sevindirici haber geldi. İş Bankası dev akaryakıt kampanyasını duyurdu. Benzin, LPG ve motorine büyük indirim geldi. Peki 12 Mart 2024 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar oldu? Benzin ve motorine yeni indirim mi geldi? İşte detaylar haberimizde...

ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT! AKARYAKIT FİYATLARINA DEV İNDİRİM GELDİ

İş Bankası dev akaryakıt kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında akaryakıt alışverişlerinde biriken puanlar bir sonraki alışverişlerde kullanılabilecek. Bu doğrultuda kullanılan puanlarla beraber yakıt alımında toplam 75 TL indirim yaptırılacak. Akaryakıt kampanyasından yararlanmak için Maximum Kart kullanmanız gerekmektedir.

arac-sahipleri-dikkat-benzin-lpg-ve-motorine-dev-indirim-geldi-is-bankasi-son-dakika-olarak-duyurdu-2.jpg

Maximum Kart sahipleri, 9 - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Maximum anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapacakları tek seferde 1.500 TL ve üzeri ilk akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde 75 TL MaxiPuan kazanma şansına sahip olacaklar.

SON TARİH 31 MAYIS

Banka tarafından yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bu özel kampanyadan yararlanan müşteriler, kazandıkları MaxiPuan'ları 09.04.2024 tarihinde kartlarına yüklenecek. MaxiPuan'lar, 31 Mayıs 2024'e kadar kullanılabilecek. Kampanya kapsamında bir müşteri yalnızca bir kez faydalanabilir ve kazanabileceği maksimum ödül miktarı 150 TL MaxiPuan'dır."

KAMPANYAYA KATILIM ŞARTLARI

Kampanyadan faydalanmak için müşterinin kampanya kriterlerini yerine getirmesi ve en son kullanılan kartın Maximum Kart olması gerekiyor. Ayrıca, kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli olması durumunda, kazanılan MaxiPuan'lar MaxiMil'e dönüştürülebilecek ve isteğe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek.

12 MART 2024 GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin fiyatı: 40.41 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 40.66 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 21.60 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda benzin fiyatı: 40.50 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 40.73 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 21.68 TL

arac-sahipleri-dikkat-benzin-lpg-ve-motorine-dev-indirim-geldi-is-bankasi-son-dakika-olarak-duyurdu-1.jpg

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 41.22 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 41.51 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 21.85 TL

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 41.42 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 41.71 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 21.90 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN