Araç sahipleri dikkat! Benzinin ardından bir zam da motorine

Araç sahipleri dikkat! Benzinin ardından bir zam da motorine

Döviz ve brent petrol fiyatlarındaki dalganlanma sürerken benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişiyor. Dün gece yarısı benzine gelen zammın ardından motorinin litre fiyatında da bu gece yarısı 87 kuruş zam bekleniyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte araç sahipleri benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Benzinin ardından bir zam da motorine geliyor. Bu gece itibariyle motorin fiyatına 87 kuruş zam geliyor.

Otogazda indirim, motorinde zam bekleniyor. ForeksHaber’in edindiği bilgiye göre, otogaz grubunda yarından geçerli olmak üzere 0,65 TL indirim bekleniyor. Motorinde ise 6 Temmuz 2023 Perşembe gününden geçerli olmak üzere 0,87 TL fiyat artışı bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN