Araç sahipleri karalar bağlayacak! Akaryakıt fiyatları bir kez daha değişti: İşte yeni pompa fiyatı

Araç sahipleri karalar bağlayacak! Akaryakıt fiyatları bir kez daha değişti: İşte yeni pompa fiyatı

Benzin fiyatlarına bir haftada ikinci kez zam yapıldı. Bu gece itibarıyla benzin litre fiyatında bir zam daha gerçekleşecek. İşte güncel akaryakıt fiyatları....

Haftanın ilk iş gününde, uluslararası piyasalarda Brent petrolün varili 77,63 dolar seviyesinden işlem görmektedir. Dün ise Brent petrolün varil fiyatı, 77,74 dolara yükselerek günü 76,84 dolar seviyesinde tamamlamıştır. Bugün itibarıyla ise varil başına yüzde 1,02 oranında artış göstererek 77,63 dolara yükselmiştir. Aynı dakikalarda, Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili ise 73,78 dolardan alıcı bulmuştur.

Sektör kaynaklarına göre, dolar kurundaki artış akaryakıt fiyatlarına da yansımaktadır. Geçtiğimiz günlerde benzin fiyatlarına 77 kuruş zam yapılmıştı. Ancak sürücüleri üzecek bir haber daha geldi ve benzin fiyatlarına bir hafta içinde ikinci kez zam yapıldı. Yapılan son zamla birlikte, benzin litre fiyatı gece yarısından itibaren 75 kuruş daha artmıştır. Motorin fiyatlarında ise herhangi bir güncelleme yapılmamıştır.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

2

Bu zam sonrasında, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde benzin fiyatları 21 lirayı aşmış durumdadır. İşte 26 Mayıs 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak olan akaryakıt fiyatları:

İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 21.27 Türk lirası

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 21.32 Türk lirası

Ankara'da bir litre benzin fiyatı: 21.67 Türk lirası

İzmir'de bir litre benzin fiyatı: 21.65 Türk lirası

Bu fiyatlar, pompaya yansıyacak olan fiyatları temsil etmektedir. Motorin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik yapılmamıştır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN