Araç sahiplerini üzecek haber! Depolarınızı şimdiden fulleyin... Akaryakıt fiyatları tepetaklak olabilir

Araç sahiplerini üzecek haber! Depolarınızı şimdiden fulleyin... Akaryakıt fiyatları tepetaklak olabilir

Araç sahiplerini üzecek haber! Depoları şimdiden fullemekte fayda var... Akaryakıt fiyatları tepetaklak olabilir. Dünyaca ünlü uzman isim açıkladı. İşte ayrıntılar...

Son günlerde akaryakıt fiyatlarındaki artış endişeleri devam ederken, Fransa merkezli Allianz Trade’in Başekonomisti Ana Boata tarafından yapılan çarpıcı bir açıklama, enerji piyasalarında dikkatleri üzerine çekti.

HAM PETROL VARİL FİYATLARI 140 DOLARA YÜKSELEBİLİR

16560502-1200x675.webp

Dünya Gazetesi'ne göre, Boata, Ortadoğu'daki gelişmelerin ham petrol fiyatlarına etkisini değerlendirdi. Boata, Bloomberg'e yaptığı açıklamada, "Ham petrol fiyatları varil başına 140 dolara kadar yükselebilir ve küresel ekonomiyi olumsuz etkileyebilir" ifadelerine yer verdi.

ORTALAMA 120 DOLARA YÜKSELECEK

hampetrol.webp

Özellikle İsrail-Hamas çatışmasının bölgesel bir savaşa dönüşmesi durumunda, petrol fiyatlarının daha da yükselmesi bekleniyor. Boata, mevcut 90 dolar civarındaki petrol fiyatlarının 140 dolara ulaşabileceğini, hatta "2024'te ortalama 120 doları görmemizin muhtemel olduğunu" ifade etti.

TÜRKİYE'DE AKARYAKIT FİYATLARINA ZAM GELEBİLİR

545b2598f493b80fc49e0688.webp​​​​​​​

Bu endişe verici tahminlerin gerçekleşmesi durumunda, Türkiye'de akaryakıt fiyatlarının hızla artabileceği göz önünde bulunduruluyor. Brent petrolün varili 140 doları geçmesi, akaryakıt fiyatlarının 60 liralık sınırları aşabileceği ve daha da yükselebileceği anlamına geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN