Artık ticari kullananlar da elektrikliye geçecek! Renault Master öyle bir menzille geliyor ki...

Artık ticari kullananlar da elektrikliye geçecek! Renault Master öyle bir menzille geliyor ki...

Elektrikli araçlarda devrimler sürüyor. Bu kez Renault bir atak gerçekleştirdi! Ticari araç kullananlar da artık elektrikli otomobile geçiş yapacak! Renault Master bu kez öyle bir menzille geliyor ki...

TUNACAN ATALAY

Renault, elektrikli araç piyasasındaki yerini sağlamlaştırıyor. Megane, Zoe ve Renault 5 gibi binek modellerinin ardından, şirket şimdi de ticari araç segmentine iddialı bir giriş yapıyor. Yeni 2024 Renault Master E-Tech, tek şarjla 460 kilometre menzile ulaşarak, sektörde dikkatleri üzerine çekiyor.

MASTER E-TECH: VERİMLİLİK VE PERFORMANSI BİR ARADA SUNUYOR

renault-master-e-tech-1.jpg

87 kWh bataryası ile gelen Master E-Tech, segmentinde öne çıkan bir model. 1.625 kg taşıma kapasitesi ve 100 km'de sadece 21 kWh enerji tüketimi ile verimlilik konusunda rakiplerine fark atıyor. Araç, aynı zamanda segmentindeki en aerodinamik model olma özelliğini taşıyor ve mevcut Master modeline göre %27 daha az enerji harcıyor.

YENİLİKÇİ ÖZELLİKLERLE DONATILMIŞ

renault-master-e-tech-3.jpg​​​​​​​

Master E-Tech, 130 kW DC ve 22 kW AC şarj seçenekleri sunuyor. 105 kW güç (143 HP) ve 300 Nm tork değerleriyle performansından ödün vermeyen bu model, 30 dakika içinde 252 kilometre menzil artışı sağlayabiliyor. Araçta bulunan ısı pompalı gelişmiş termal yönetim sistemi sayesinde, batarya ömrünün uzun olacağı vurgulanıyor.

ÇOK YÖNLÜ KULLANIM İMKANI

renault-master-e-tech-4.jpg

Renault Master E-Tech, şebekeye elektrik satma, diğer otomobillerin, iş aletlerinin veya elektronik aygıtların enerji ihtiyacını karşılayabilme gibi özellikleriyle de öne çıkıyor. Bahar aylarında yollara çıkacak olan bu hafif ticari araç, üretiminin Fransa'da gerçekleştirileceği belirtiliyor.

RENAULT, ELEKTRİKLİ ARAÇ PİYASASINDA İDDİALI

renault-master-e-tech-1-001.jpg​​​​​​​

Bu gelişme, Renault'un elektrikli araç piyasasında sadece binek otomobillerle değil, ticari araçlarla da iddialı bir konumda olduğunu gösteriyor. Şirketin bu hamlesi, elektrikli araçların gelecekteki ticari kullanımlarına yönelik büyük bir adım olarak değerlendirilebilir ve sektördeki rekabeti daha da kızıştırabilir. Renault'un elektrikli araç serisine ticari modellerin de eklenmesi, markanın sürdürülebilir ulaşım vizyonunun önemli bir parçası olarak görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN