Asgari ücret için kritik viraja girildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan o tarihte açıklayacak…

Asgari ücret için kritik viraja girildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan o tarihte açıklayacak…

Ocak ayının sayılı günler kala milyonlarca vatandaşın gözü açıklanacak olan yeni asgari ücret ve dikili. Bu kapsamda yeni gelişmeler yaşanırken asgari ücret için kritik viraja girildi desek yeridir Cumhurbaşkanı Erdoğan o tarihte asgari ücreti açıklayabilir.

Haberler.com'da yer alan habere göre, her yılın başında asgari ücrete gelen zam genellikle aralık ayının sonlarına doğru açıklanıyor. Bu kapsamda aralık ayının sonlarına yaklaşırken milyonlarca çalışan heyecanla asgari ücretin açıklanmasını beklemeye başladı. Asgari ücret için ise kritik gün belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın o tarihte yeni rakamı açıklaması bekleniyor.

yeni-proje-2-001.jpg

KABİNE TOPLANTISI ÇARŞAMBAYA ALINDI

Normal şartlarda bugün gerçekleştirilecek olan kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programının yoğunluğundan dolayı çarşamba gününe çekildi. Geçtiğimiz günlerde de asgari ücretin 27 aralık çarşamba günü açıklanacağına ilişkin bazı söylemler medyada yer almış. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 27 aralık çarşamba günü kabine toplantısının ardından asgari ücreti bizzat açıklaması bekleniyor.

yeni-proje-3.jpg

ÜÇÜNCÜ ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI NE ZAMAN?

Neredeyse 7.000.000 asgari ücretli çalışanı doğrudan ilgilendiren bunun yanı sıra diğer çalışanları da dolaylı yollardan ilgilendiren yeni asgari ücrete ilişkin sorular akıllarda yer edinmeye devam ediyor. En çok merak edilen konulardan biriyse Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından yapılan toplantılar oluyor. Komisyonun ilk toplantısı 11 Aralık’ta, ikinci toplantısı 18 Aralık’ta yapılmıştı. Şimdi ise üçüncü toplantının tarihi merak edilirken henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN