Asgari ücretli de TOGG'a binecek! Yerli otomobile ulaşma imkanı genişliyor, uzmanlar yılbaşından sonra diyerek müjdeledi

Asgari ücretli de TOGG'a binecek! Yerli otomobile ulaşma imkanı genişliyor, uzmanlar yılbaşından sonra diyerek müjdeledi

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, fiyatıyla da sınırları zorluyordu! Ancak şimdi asgari ücretliler de TOGG'a binebilecek! Yerli otomobil için imkanlar genişletiliyor! Uzmanlardan yılbaşı sonrası müjde...

TOGG, Türkiye'nin gururu olarak yollarda boy göstermeye başladı. Şehirlerimizde giderek yaygınlaşan TOGG modelleri, ikinci el ilan sayfalarında bile karşımıza çıkıyor. İlk zamanlarda kura ile sahip olanlar elbette bu gururun bedelini yüksek taleplerle satışa sunuyorlardı. Ancak şu anda atmosfer değişmeye başladı.

İKİNCİ EL TOGG NE KADAR?

togg-ucreti-ne-kadar1.webp

TOGG sahipleri, ellerindeki otomobilleri daha makul fiyatlarla satışa çıkarmaya başladılar. 3 milyon TL üzerinde uç rakamlara sahip olan TOGG, şu sıralar 1 milyon 300 TL civarında satılıyor. Asgari ücretli bir vatandaş böylelikle ikinci el TOGG otomobile sahip olacak. Instagram ilan sayfalarında bu fırsatları yakalamak da artık hayal değil.

SIFIR ARAÇLARDA 100 BİN TL'YE VARAN İNDİRİM

togg-ucreti-ne-kadar2.webp

Otomobil fiyatlarındaki düşüş sadece ikinci elde değil, aynı zamanda sıfır araçlarda da kendini gösteriyor. Her ay farklı markalar, farklı modellerde ciddi indirimlere gidiyorlar. Bu indirim miktarları 100 bin TL'yi buluyor. Ancak şu ana kadar beklenen talep patlaması yaşanamadı. Nedeni ise yüksek kredi faizleri.

YILBAŞINDAN SONRA OTOMOBİL FİYATLARINDA DÜŞÜŞ BEKLENİYOR

togg-ucreti-ne-kadar3.jpg

Ancak uzmanlar, önümüzdeki dönemde bu durumun değişeceğini söylüyor. Özellikle yılbaşından sonra otomobil fiyatlarındaki düşüşün hızlanması bekleniyor. Bununla birlikte, kredi oranlarının da düşük olması, asgari ücretliler için otomobil sahibi olmayı kolaylaştıracak.

Asgari ücret, yılbaşında önemli bir artışla karşılanacak. Bu, asgari ücretle geçinenlerin otomobil sahibi olma şansını artıracak önemli bir faktör. Özellikle düşük kredi faizleriyle birleştiğinde, uzun vadede otomobil sahibi olmak daha erişilebilir hale gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN