Audi A7 yerine bunu alın! İşte Chery'nin Türkiye'yi sarsacak modeli: Hem çok ucuz hem de içinde yok yok

Audi A7 yerine bunu alın! İşte Chery'nin Türkiye'yi sarsacak modeli: Hem çok ucuz hem de içinde yok yok

Chery'nin heyecanla beklenen o modelinin ne zaman Türkiye'ye geleceği belli oldu! Fiyatıyla ve özellikleriyle otomobil tutkunlarını heyecanlandırıyor. Audi A7 yerine bunu alın! İşte Chery'nin Türkiye'yi sarsacak modeli...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Türkiye otomobil pazarı, Chery'nin yeni ve iddialı modeli Arrizo 8'in gelişiyle hareketleniyor. Chery, Tiggo ve Omoda modelleriyle zaten dikkat çekmişken, şimdi de sedan sınıfında yepyeni bir soluk getiriyor. Üstün teknik özellikleri ve göz alıcı tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Arrizo 8, 2024 yılının Mart ve Nisan aylarında Türkiye yollarında olacak.

ARRİZO 8 ÖZELLİKLERİ

Arrizo 8'in en çarpıcı yönü, şüphesiz tasarımı. Özellikle arka kısmıyla Audi A7'yi andıran bu model, 4.78 metre uzunluk, 1.84 metre genişlik ve 1.46 metre yükseklik ölçüleriyle geniş ve konforlu bir iç hacim sunuyor. Araç, sportif ve modern dış tasarımıyla sedan sınıfında yeni bir çizgi belirliyor.

İç mekana geçtiğimizde, premium bir his uyandıran detaylar göze çarpıyor. 24 inçlik kavisli ekran, konforlu ve geniş iç mekan, şık kaplamalar ve yüksek teknoloji, Arrizo 8'i sınıfında farklı kılan özellikler arasında yer alıyor. 8 adet Sony hoparlörün dahil olduğu gelişmiş ses sistemi ise yolculukları daha keyifli hale getiriyor.

Motor seçenekleri açısından da Arrizo 8, 1.6L turbo benzinli ve 2.0 litrelik turbo benzinli motor olmak üzere iki farklı alternatif sunuyor. 197 beygirlik güç ve 290 Nm tork değerine sahip 1.6L turbo benzinli motorun Türkiye pazarında sunulması bekleniyor.

Arrizo 8'in 2024 yılının başlarında Türkiye'de satışa sunulması planlanıyor. Fiyat aralığının 1 milyon 100 bin ile 1,5 milyon TL arasında olması beklenen model, uygun fiyat politikasıyla sedan pazarında da Chery'nin SUV modellerindeki başarısını tekrarlaması öngörülüyor.

Novo Chery Arrizzo 8 2023

Arrizo 8, fren destek sistemi, elektronik fren desteği, 10 hava yastığı, 18 ayrı sürüş asistanı, 360 derece çok yönlü görüş kamerası ve panoramik cam tavan gibi özellikleriyle de güvenlik ve konforda yüksek standartlar sunuyor.

Novo Chery Arrizo 8 2023

Türkiye otomobil pazarı, Chery'nin bu yeni hamlesiyle daha da renklenecek gibi görünüyor. Hem fiyatıyla hem de sunduğu üstün özelliklerle Arrizo 8, sedan sınıfında yeni bir satış rekorunun habercisi olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN