Bakan Özhaseki açıkladı! 4.5 milyar TL destek verdik

Bakan Özhaseki açıkladı! 4.5 milyar TL destek verdik

Çevre, Şehircilik, İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 2023 yılında 2 bin 802 çevre projesine 4,5 milyar TL destek verdiklerini açıkladı.

Bakan Özhaseki "Daha Temiz, yaşanabilir ve yeşil bir çevre için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Çevre Bakanlığı, Çevre Kanunu kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimlere çevre projelerine destek vermeye devam ediyor.

2023 yılında desteklenen projeler arasında atıksu arıtma tesisleri, yağmur suyu, kanalizasyon, katı atık tesisleri, Atıksu arıtma tesisi enerji teşvikleri, Millet Bahçesi, Çevre ve sokak düzenlemesi, Bisiklet yolu, Hava kalitesinin iyileştirilmesi, Çevre kirliliğinin giderilmesi var.

Bakan Özhaseki, düzenli depolama sahalarının sayısının da 1994 yılında 2'den 93'e yükseldiğini ve 1241 belediyeye düzenli depolama hizmeti verildiğini söyledi.

Özhaseki, "Daha temiz, yaşanabilir ve yeşil bir çevre için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN