Bakanlıktan beklenen onay geldi! 4.336 TL ödemeler hesaplarda! Hemen kontrol edin

Bakanlıktan beklenen onay geldi! 4.336 TL ödemeler hesaplarda! Hemen kontrol edin

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde sağlanan destek ödemeleri hakkında araştırmalar devam ediyor. Aile içi geliri 16.998 TL veya altında olan aileler için her ay düzenli olarak 4336 TL ödeme yapılacak. Her ayın 15'inde hesaplarda olacak. İşte ödemeler hakkındaki tüm detaylar…

Bakanlıklar tarafından yapılan güncel açıklamalar yakından takip ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen sosyal destek ödemeleri devam ederken vatandaşlar da konu hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama doğrultusunda 4.336 TL ödeme yapılacağı belirtildi. Başvuruların devam ettiği belirtilirken toplam hane gelirinin 16.998 TL ve altında olması durumunda vatandaşların her ay düzenli olarak ödeme alacağı aktarıldı. İşte ödemeler hakkındaki tüm detaylar…


BAŞVURU YAPANA 4.336 TL ÖDEME

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kapsamında yapılan ödemelere başvuruda bulunan aileler için 4.336 TL ödeme yapılacağı belirtildi. Ziraat, Halkbank veya Vakıfbank hesabı bulunan vatandaşların her ayın 15'i ile 31'i arasında 4.336 TL ödeme alacak aktarıldı. Banka hesabı bulunmayan vatandaşların ödemelerinin ise PTT şubelerinden yapılacağı ifade edildi.

para-almak-1-001.jpg

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Sosyal destek ödemeleri kapsamında bakanlık ihtiyaç sahibi aileleri sosyal yardım desteğinde bulunuyor. Barınma, gıda yardımı gibi ödemelerin yanı sıra nakdi yardımlarda dikkat çekiyor. 4.336 TL tutarındaki ödemelerden kimlerin yararlanabileceği ise en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

para-odeme-2.jpg
Seçimlerin tamamlanması ile birlikte kabine de önümüzdeki günlerde belli olacak. Kabinenin belirlenmesi ile birlikte memur, emekli ve asgari ücret zammı konuları Haziran ayında ilk tartışılan konular olarak masada yer alacak. Belirlenen zam oranı kapsamında Temmuz ayı maaşları netleşirken destek ödemeleri de netlik kazanacak.

para-verme.jpg
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kapsamında yapılan ödemeler için geliri 22.664 TL'nin altında olan ailelere her ay düzenli olarak 4.336 TL ödeme yapılacak. Açıklanan rakamların 16.998 TL'lik gelire sahip olan 3 kişilik bir aile için hesaplanmış ödemeler olarak belirtilirken kişi başına 5.666 TL ödeme yapılacağı aktarıldı. 4 kişilik bir ailenin 4.336 TL'lik ödemeden yararlanabilmesi için toplam aile hane gelirinin 2.2664 TL'nin altında olması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN