Bakanlıktan son gün çağrısı! Hane başına 15.000 TL ödeme yapılacak! Kurban paralarınız PTT’den

Bakanlıktan son gün çağrısı!  Hane başına 15.000 TL ödeme yapılacak! Kurban paralarınız PTT’den

Kurban Bayramı öncesinde hamle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından geldi. Hane başına 15.000 TL ödeme yapılacak. Sadece 1 gününüz kaldı. İşte ödeme detayları…

Son birkaç yıldır artan dolar kuru piyasayı alt üst etmeye devam ediyor. Bugün itibarıyla 26 TL'ye ulaşan dolar fiyatlarını ani yükselişi TL'de değer kaybı olarak görülüyor. Dolar kuru nedeniyle maddi kayıp yaşanırken kayıpların etkisinin azaltılması amacıyla da çalışmalar yapılmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatıyla harekete geçen Aile Bakanlığı dar gelirli ailelere 15.000 TL ödeme yapmak için kolları sıvadı. Bayram öncesinde hesaplara yatırılacak olan ödemeler için sadece 1 gün kaldığı belirtilirken başvuru şartları da tek tek açıklandı. İşte ödeme detayları…

15.000 TL ÖDEME YAPILACAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları ile hayata geçirilen ödemeler için araştırmalar devam ediyor. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi hanelere 15.000 TL ödeme yapılacağı belirtildi. Kurban parası olarak yapılacak ödemeler için detaylar açıklandı.

para-odeme-2.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurban parası açıklamaları ile tüm vatandaşların yüzünü güldürdü. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılacak ödemeler için araştırmalar devam ederken başvuruları için son gün çağrısı yapıldı. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların e-devlet sistemi üzerinden başvuru formunu doldurarak başvuru işlemlerini gerçekleştirebileceği aktarıldı. T.C kimlik numarası ve şifre ile birlikte sisteme giriş yapan vatandaşlar Aile Bakanlığı sekmesi altında sosyal yardım ve destek ödemesi formu eksiksiz bir şekilde doldurarak başvuru işlemlerini tamamlayabilir.

para-verilmesi.jpg

KURBAN PARASI İÇİN SON GÜN

Kurban bayramında vatandaşın hem yüzü hem de cebi gülecek. İhtiyaç sahibi ailelere yönelik devlet tarafından sağlanan ödemeler kapsamında bayram öncesinde kurban parası yardımı yapılacağı belirtildi. Kurban parası yardımı için başvuruların Bayram öncesinde yapılacağı belirtilirken vatandaşlar içinde son gün çağrısı yapıldı. Yardımlardan yararlanmak isteyen vatandaşların e-devlet sistemi üzerinden başvuru yapması gerektiği vurgulandı. Kurban Bayramı parası için onay alan vatandaşlar ise T.C kimlik kartı ile birlikte PTT üzerinden ödemelerini alabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN