Bankalar Emekli Maaşı İçin Kuyruğa Girdi! Hangi Banka Ne Kadar Emekli Promosyonu Veriyor? İşte Tüm Detaylar

Bankalar Emekli Maaşı İçin Kuyruğa Girdi! Hangi Banka Ne Kadar Emekli Promosyonu Veriyor? İşte Tüm Detaylar

Emekli maaş zammının açıklanmasından sonra bankalarda emekli maaşları için promosyon sırasına girdi. Emeklileri çekmek için birbirileriyle yarışan bankaların ne kadar promosyon vereceği de netleşti. Bankaların emekli promosyon tutarları ne kadar? Emekli promosyonu için son başvuru tarihi ne zaman? gibi sorunların cevabı da haberimizde. İşte milyonlarca emekliye tercih hakkı sunan o bankalar ve promosyon miktarları...

Enflasyon beraber emekli maaşları da zamlandı. 2022 yılına ilişkin belirlenen rakamlara göre SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 25,48, memur ve memur emeklisine yüzde 27,48 zam yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yeni memur maaşlarını açıklayarak memur zammının yüzde 30,5'e çıkarıldığını açıklamıştı. Buna göre en düşük emekli maaşı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. Tüm bunların sonrasında emekliye yapılacak olan Temmuz zammı da geçtiğimiz gün netleşti. Emekli zammı sonrası bankalarda emekli maaşlarını kendi bünyelerine çekmek için sıraya girdi. Emeklilere sunulan promosyonlarla emekli maaşlarını kendi bankalarına çekmeye çalışan bankaların promosyon tutarları ve son başvuru tarihleri açıkladı. İşte detaylar..

kuyruk.jpg

BANKALAR EMEKLİ MAAŞLARI İÇİN PROMOSYON ÜCRETLERİNİ YAYINLADI

Emeklilerin en çok aradığı 'Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? Emekli promosyon tutarları ve başvuru tarihleri ne zaman? gibi soruların cevapları da netleşti. Bankaların emekli maaşlarına özel ayarladığı promosyon miktarları Temmuz emekli maaşı zammından sonra netleşmeye başladı. Belirlenen emekli promosyonu miktarı bankalara göre farklılık gösterirken bu miktar genelde 500 TL ile 2750 lirasında değişmektedir. Bankaların SGK ile yaptığı anlaşmalar neticesinde çok sayıda emekli vatandaş maaşlarını aldıkları bankalara taahhüt vererek promosyondan yararlanabilmektedirler

para.jpg

SGK İLE ANLAŞMALI BANKALARDAN MAAŞINI ÇEKENLERE PROMOSYON HAKKI

Emeklilerin maaşlarını kendi bankalarına çekmeye çalışan bankalar arasında yer İş Bankası, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yaptığı anlaşma ile emeklilere ödeyeceği promosyon miktarını açıkladı. Emekliler 3 yıl süre zarfında maaşını bankadan çekmesi durumunda promosyon tutarı 2 bin 500 lira olarak belirlendi. Başvuru tarihlerini merak eden emekliler araştırmaya koyuldu. İş Bankası'nın yayınladığı son başvuru tarihi 30 Haziran 2022. Bu tarihe kadar başvuru yapan vatandaşlar promosyondan yararlanabiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN